La revedere, CERF

Scriam acum cateva zile ca CERF-ul a devenit un eveniment B2B, deci neinteresant pentru publicul larg. Iata ca azi a venit un comunicat oficial cum ca nu se mai tine deloc. Parerea mea e ca n-o sa se mai tina niciodata.

Datorita lipsei unui numar suficient de expozanti, Expotek a luat decizia de amanare a celei de-a nouasprezecea editii a expozitiei si conferintei CERF.

Economia romaneasca si in special piata IT&C nu sunt in acest moment capabile sa sustina un eveniment specializat de anvergura in acest domeniu.

Raspunsurile negative primite din partea potentialilor expozanti confirma situatia dificila pe care o traverseaza companiile romanesti.

Imposibilitatea participarii firmelor romanesti la cel mai important eveniment IT&C dedicat lor face imposibila organizarea CERF in acest an.

Expotek intentioneaza sa dezvolte alte evenimente specializate sub marca CERF. Aceste evenimente sunt prevazute pentru cea de-a doua parte a anului 2010. Informatii complete vor fi comunicate cat mai curand posibil.

Va multumim!

Desi acest comunicat a fost scris in graba (in comunicatul oficial apare o singura diacritica, "datorita" ar fi trebuit sa fie "din cauza" etc.), se pare ca implicatiile sunt foarte mari pentru organizatori, care deja au facut reclama acestui eveniment. Nu pot sa spun ca-mi pasa, pentru ca CERF-ul a murit anul trecut pentru mine, atunci cand a devenit un eveniment business-to-business.

2 comentarii

  1. 29 Apr 2010 la 07:00

    La ce mariri de preturi au bagat astia de la Romexpo anul asta nici nu e de mirare ca nu mai sunt expozanti.

  2. 29 Apr 2010 la 10:57

    Romexpo n-au fost informati ca e criza.

Blah, blah, blah