La mine RDS ruleaza fin

Stau in Titan. Am venit acasa de la o petrecere si nu am net pe RDS FiberLink. Mai am o conexiune RDS Cable Link pe care nu am verificat-o, dar acum scriu de pe o terta conexiune care e Evolva Business.

Vazand ca nu e net pe laptopul care face download/upload non-stop, m-am apucat sa sun la RDS. Au raspuns prompt si mi-au spus ca de aproximativ o ora se stie de problema in zona si se va rezolva asap. E prima data cand pica Fiberlink-ul si voi sta cu un ochi pe laptop sa vad cand se conecteaza. El incearca sa faca redial la fiecare 10 secunde, deci nu trebuie chiar dadacit.

Sunt multumit de RDS si l-am sustinut mereu in fata UPC sau Romtelecom. Chiar astazi am aflat de la un prieten ca scrie in contractul cu UPC cum ca ai maxim 10GB de trafic pe zi, dupa care urmeaza nu-stiu-ce penalizari/taxe suplimentare, habar n-am. Astept de la el respectivul contract ca sa ma edific.

Pana atunci, insa, sa vedem cat de repede se rezolva problema pe RDS azi, sambata, la ora 2:00 AM, in ajunul votarii si al zilei nationale.

4 comentarii

 1. 30 Nov 2008 la 11:31

  UPC`ul nu poate fi comparat decat cu dial`up`ul de la romtelecom de prin 99-2000

 2. 30 Nov 2008 la 22:15

  Super! Iar acum la tine pe blog e urmatoatea reclama: "Internet rapid
  Pana la 10M, cu 25ron/luna si alte avantaje. Vino la UPC! " :))

 3. 1 Dec 2008 la 00:13

  Alta viata cu RDS-ul. Acum sunt acasa in Tm si ma bucur din plin de el. Ca cine stie ce net ma asteapta cand ma intorc in Bucuresti. :P

 4. 1 Dec 2008 la 17:41

  IREALA FAZA, ANDREINA!!! :))

  Paula, momentan n-aveti net oricum :p

Blah, blah, blah