La Michael Jackson au inceput scuzele

Michael Jackson a declarat fanilor din Los Angeles ca nu stia de programarea a 50 de concerte, fiind informat doar de 10 si ca e posibil sa nu fie destul de pregatit din punct de vedere fizic pentru a face fata tuturor show-urilor.

"Nu stiam ca este vorba despre 50 de concerte. Nu sunt un mare mancacios, trebuie sa ma mai ingras putin. Sunt suparat pe organizatorii concertelor pentru ca au planuit 50 de spectacole pentru mine. Eu voiam sa am doar 10 concerte pe O2 in Londra si apoi sa fac un turneu in alte orase din lume, nu sa am 50 de concerte in acelasi loc. Am mers la culcare stiind de 10 concerte si m-am trezit cu vestea ca au fost vandute bilete pentru 50", a declarat Michael Jackson fanilor stransi in fata studioului sau de repetitii din Los Angeles.

Reprezentantii AEG, promoterul cantaretului american, responsabili de organizarea concertelor de la Londra, au declarat ca nu este adevarat ca Michael nu stia numarul concertelor. "Nu este adevarat. Numarul de concerte a fost cunoscut de Michael inca de la inceput", a declarat Randy Phillips.

3 comentarii

  1. 4 Jun 2009 la 07:13

    Cum era de asteptat....

  2. 4 Jun 2009 la 09:15

    Told ya! "uu vai, nu am stiut, nu ma asteptam, nu sunt pregatit". bullshit.

  3. 4 Jun 2009 la 12:30

    Silvia, da, asa e, ai zis :) dar eu speram... speraaam :((

Blah, blah, blah