La ce concerte as mai merge dupa pandemie

Covidul a bagat tarseala-n mine, asa ca mi-am limitat cautarile de concerte la cele cu Aerosmith sau care implica membrii formatiei. Restul pot suferi amanare.

Din cele mai putin importante, sunt unele pentru care m-as deplasa in Europa, dar numai dupa ce se termina cu pandemia. Nu sunt foarte multe trupe pe lista asta.

The Offspring - erau asteptati in Romania in 2017, s-a anulat concertul si nu s-a reprogramat. Trupa vine regulat prin Europa si mi-ar placea sa-i vad live, cu loc pe scaun, departe de pogo. Am imbatranit :)) Oricum, un city-break construit in jurul unui concert e intotdeauna o idee excelenta.

Haley Reinhart - imi place mult de ea si o asteptam in 2020, dar concertul s-a amanat si apoi s-a anulat din cauza pandemiei. Imi luasem si meet&greet, era ieftin si e o persoana deschisa la dialog. Talentul si vocea sunt extraordinare, frumusetea e si ea acolo. La ea mi-as dori sa fiu in fata scenei, ceea ce nu ar fi dificil la un concert de club :)

Cam atat, scurta lista. Pentru cei de mai jos nu m-as deplasa in afara granitelor tarii:

Anouk - nu mai e cantareata de care m-am indragostit in '97, dar ar fi misto s-o aud cantand live

Slash - oricand ajunge din nou pe-aici, poate iau si un al treilea autograf, pe acelasi desen B-)

Mai sunt si alte nume interesante, de la Rihanna la Spice Girls si de la Britney Spears la Eminem, dar nu mai reprezinta nimic special in momentul de fata.

Blah, blah, blah