La 45 de ani, Robbie Williams are nevoie de versurile pieselor in concert

Intr-un clip postat pe canalul de Youtube, despre participarea lui Robbie Williams la Untold, am remarcat ca artistul are monitoare cu versuri pe scena. Am vazut asa ceva si la Steven Tyler sau Alice Cooper, dar ei au 71 de ani, nu 45, cat are Robbie.

Ca sa fiu carcotas pana la capat, am cautat o poza de la concertul lui Robbie de la Bucuresti, din 2015. Aceleasi monitoare cu versuri pentru un Robbie cu 4 ani mai tanar:

Poate sunt versurile lui Robbie mai greu de retinut... pentru el :)

6 comentarii

 1. 4 Sep 2019 la 10:21

  Eh :)

  Nu dau cu parul.

  Steven si Alice au versurile pe scena de cel putin 15 ani. Stiu asta sigur pentru ca intr-una din primele emisiuni Nights with Alice Cooper pe care am ascultat-o in 2005, Alice spune cum ca el e "old school", are hartii cu versuri peste tot pe scena, in thimp ce "other guys", si aici il da ca exemplu pe Steven, folosesc un prompter. Intre timp s-a modernizat si Alice. :D

  Plus ca am vazut destule pe la concerte si am auzit destule pe tema asta.

  De exemplu, anul trecut, Saxon au scos un nou album si Biff a avut hartii cu bucati din versurile pieselor noi. E drept ca piesele de pe noul album au facut o treime, daca nu mai bine din setlist. La fel, Metal Church au scos un album nou acum mai putin de un an si Mike a avut hartii cu bucati de versuri pentru piesele noi. Nu m-a deranjat, a sunat exceptional si pana la urma asta e cel mai important.

  Nu l-am vazut pe Mille cu "ajutoare" pe scena (exceptand un cover spontan dupa Metallica pentru care s-a tot uitat in telefon dupa versuri), dar l-am auzit de mai multe ori spunand ca i se intampla sa uite si atunci isi cauta versurile pe internet (si uneori descopera ca sunt gresite :)) ). Si da, e putin altceva sa faci exercitiul de memorie inainte de concert ca sa vezi unde ai gauri si sa le astupi la timp. Dar na, nu toti sunt nemti... :))

  Altfel, cel mai tare mi se pare faptul ca Johan Hegg zice mereu ca in cazul lui nu conteaza pentru ca "it's death metal, no one will know the difference"... cand intamplator el e unul din cei mai inteligibili solisti din genul asta. :))

 2. 13 Sep 2019 la 23:48

  Foarte tare faza cu cautatul versurilor pe net :)) In 99% din cazuri sunt gresite. Am ramas mirat sa vad versuri la piese in limba romana gresite si erau destul de clare. Probabil sunt transcrise de copii? :))

  Pe vremuri, cand colectionam CD-uri de la diverse trupe sau imprumutam si ma uitam pe carticele, descopeream greseli in booklet-ul oficial al discului... dezinteres...

  Pe de alta parte, are dreptate Johan Hegg. N-o sa se planga nimeni la un concert Sepultura ca solistul a gresit versurile ;))

 3. 17 Sep 2019 la 17:55

  Am gasit o gafa majora intr-un booklet al unui CD Slash. Cat se poate de oficial.

  Sepultura ar fi acolo pe muchie, da' sa vezi cum e cand solistul e japonez. Iti jur ca nici macar cu X Japan (care nu-s death metal) nu-mi dau seama uneori daca versurile sunt in japoneza sau ar trebui sa fie in engleza. Mai ales ca ei chiar au un amestec de limbi in versuri. Ceea ce inseamna ca in Japonia nu intelege mai nimeni versurile in engleza si in afara nu intelege nimeni mai nimic. :))

  Ma gandesc ca si Rammstein in Mexic ar fi un alt exemplu bun de nu se plange nimeni de un vers gresit. :)) De fapt cred ca au zis si ei ca daca au concerte in afara zonei vorbitoare de neamta, nu intelege nici dracu' versurile, da' oricum lumea e acolo sa se uite la show-ul pirotehnic. :))

 4. 18 Sep 2019 la 01:49

  WOW! Iti dai seama ca nu poti s-o lasi asa, faza cu Slash, vrem o poza sau macar niste explicatii :D

 5. 22 Sep 2019 la 21:49

  NO COMMENT! :-/

Blah, blah, blah