La 10 ani de la "Minunea de la Liberec", DVD-ul lui Dinamo nu se vinde nici cu 10 lei

Am cumparat DVD-ul cu "Minunea de la Liberec" in urma cu 10 ani. Pe 27 august 2009, Dinamo se califica in grupele Europa League după o revenire de la 0-3 in dubla cu Slovan Liberec. De bucurie, au scos meciul pe DVD ca o mare realizare. L-am pastrat sigilat pentru ca nu m-a tentat niciodata sa revad acel meci, desi a fost misto la momentul respectiv.

De-a lungul timpului am tot glumit cu un prieten, spunandu-i ca voi vinde acest DVD cu sute de euro odata cu trecerea timpului. Acum, ca se apropie aniversarea de 10 ani de la acel eveniment, am intrat pe OLX si am ramas socat: DVD-ul este la vanzare cu 10 lei si nu-l vrea nimeni!

In total, cele doua anunturi au peste 1200 de vizualizari. Cu toate astea, nimeni nu e interesat sa cumpere discul, ceea ce mi se pare foarte trist. In primul rand e neplacut pentru mine, ca investitia care parea infailibila nu a dat roade, dar e mai trist pentru Dinamo, care e un club de traditie in fotbalul romanesc. Pe de alta parte, 10 lei sunt 10 lei, nu?

2 comentarii

  1. 23 Jul 2019 la 10:49

    acum 10 ani performantele clubului valorau 10 lei ....acum ...dupa 10 ani ....nu mai valorati nimic ( vezi ce a zis Tiriac)...e un progres fantastic ...peste 10 ani cu putin ,,noroc" vom vorbi de Dinamo ...la trecut !!!! asa conducatori destoinici ...am vrut sa zic rar am vazut ...dar in divizia a ursus ( sau bergenbier) sau cu ii e numele acum sunt la tot pasul ... mult succes ....si nu uitati ...sa va pregatiti de liga campionilor !!!!

  2. 23 Jul 2019 la 23:45

    o sa pun pe blog si gluma de kkt a lu' Tiriac. n-ai de unde sa stii ce-o sa fie peste 10 ani, eu pastrez dvd-ul meu sigiat si tot il vand cu 100 de euro la un moment dat... probabil ca sa-mi iau o paine de banii aia :-j

Blah, blah, blah