Kempes revine in muzica!

Ovidiu Ioncu Kempes, fostul si unicul solist adevarat al trupei Cargo, cea mai buna voce rock romaneasca din toate timpurile, revine!

Noua sa trupa, care s-a conturat de aproape 2 ani si de care habar n-aveam(!), se numeste Rezident Ex.

Primul concert al trupei va fi pe 21 septembrie la Arenele Romane. Se pare ca vor lansa si un prim album cu piese din perioada de inceput a Cargo (precum "Povestiri din gara", "Brigadierii", "Buletin de stiri"), impreuna cu piese compuse in aceeasi perioada si care nu au ajuns pana acum la urechile fanilor. S-ar putea sa fie si piese absolut noi, dar nimic nu este inca sigur.

kempes rezident ex

Biletele costa 60 de lei pentru acces general si 100 de lei pentru pachetul VIP, care include intalnire si fotografie cu trupa plus o sesiune de autografe). Ultima data cand am luat autograf de la Kempes era la putin timp dupa accident, deci prin toamna anului '95 - acum 17 ani.

Cargo a deschis concertul Iron Maiden de la Polivalenta din '95 (pe 17 octombrie) si a demonstrat ca acea componenta a fost cea mai buna din istoria rock-ului romanesc. Ramane sa vedem si sa auzim Rezident Ex la Arenele Romane in toamna.

Sa fiti cu totii acolo!

3 comentarii

  1. 9 Jun 2012 la 12:28

    heh, sa speram ca il mai tine vocea dupa atatia ani. si sa speram ca o sa vina si cu ceva compozitii decente.

  2. 9 Jun 2012 la 16:08

    ne vedem la concert! :>

  3. Linkuri:

Blah, blah, blah