Jose Mourinho, omul pe care nu-l stiam

Inainte sa vina la Manchester United, "Mou" imi era total antipatic. Nici nu ma interesa cum se pronunta corect numele Jose Mourinho, nici nu-l doream la echipa.

Primul lucru frumos pe care l-am aflat cand a venit a fost ca l-a sunat pe Marouane Fellaini, care devenise un paria in era Van Gaal, si l-a convins sa ramana la echipa. I-a explicat ce ganduri are pentru el si i-a schimbat forma de moment, dar si cursul carierei jucatorului.

A doua intamplare care mi-a mers la suflet are legatura tot cu Fellaini. Dupa victoria in deplasare la West Brom Albion, in care Fellaini a fost aplaudat cand l-a inlocuit pe Rooney, Mourinho a transmis jucatorilor sa mearga la peluza in care erau fanii lui United si sa le ofere tricourile de joc. Iata ce a declarat antrenorul dupa meci:

"Le-am spus sa faca asta, e Craciunul. Un tricou pentru un fan, venit direct de la jucator, transpirat, inseamna mult. Pentru jucatori e doar un alt tricou pe care-l dau staff-ului sau unui prieten, sau pe care-l schimba cu un jucator de la echipa adversa. Cred ca pentru un fan inseamna foarte mult. Din pacate, nu toata lumea poate primi un tricou, dar pentru cei care il primesc e un sentiment deosebit."

Ca fan al lui United, ma declar incantat de latura aceasta pe care n-o stiam la Mourinho si pot spune ca, usor-usor, imi schimb imaginea pe care o aveam despre un om arogant, dezbinator si cinic.

7 comentarii

 1. 1 Feb 2017 la 21:23

  .daca tu crezi in ultimii 10 ani a jucat teatru si acum isi arata adevarata fatza,,,,mai vbb

 2. 2 Feb 2017 la 00:58

  nu zic asta, spun ca niciodata nu am vazut faze din astea la el. o sa vedem ce fel de om e cand vine cu United in Romania :)

 3. 2 Feb 2017 la 08:03

  cu ce ocazie????

 4. 2 Feb 2017 la 13:33

  mda, aici avem o problema... :-<

 5. 2 Feb 2017 la 16:28

  oricum tot o echipa de kkt aveti...la ce sume s-au cheltuit pe transferuri si salarii trebuia sa luati si campionatul si ucl ,,,,cand colo voi va bateti cu sumudica in cupa uefa

 6. 3 Feb 2017 la 12:57

  sa inteleg ca esti de acord cu mine,,,,bvvv ...ti-ai revenit

 7. 8 Feb 2017 la 03:44

  am fost plecat din localitate, nu sunt de acord cu tine!

  s-au facut transferuri proaste, sunt de acord cu tine. in loc de Mourinho era mai bun Ancelotti, in loc de Pogba erau mai buni... banii in buzunar :))

  stii expresia "astia sunt, cu astia defilam" - asta este, nu e ca si cum as putea interveni in vreun fel. vorb-aia, doar o data am intervenit, in 2004, cand i-am zis lui Roy Keane sa-l transfere pe Rooney :D

Blah, blah, blah