Joaca Realu', zici ca-i Barcelona

...si Jose Mourinho zici ca-i Vilanova.

De cativa ani astept sa si-o fure spaniolii in Europa. Nu-i suport pe ei ca neam, ca echipa nationala, campionatul, nimic. Niste jeguri.

In ultimii ani am avut parte de plictiseala 'pase-pase-gol' marca Barcelona. Niste pitici care atata stiu, sa dea pase pana te ia somnu' si inchizi televizorul. Alta era Barca cu driblingurile si foarfecile lui Ronaldinho sau Rivaldo. Si, cu toate astea, au castigat jdemii de meciuri fara sa-i puna nimeni la punct. Pana deunazi, cand i-a spulberat Bayern pe teren propriu cu 4-0.

Daca este sa luam echipa cu echipa, poate as putea considera ca echipa Realului din Madrid este okay. Au avut de-a lungul timpului jucatori pe care i-am admirat, chiar si atunci cand i-au invins pe cei de la Manchester United. Pentru ca se juca un fotbal frumos, cu centrari, cu voleuri sau driblinguri cu calcaiul (marca Redondo). Si ei au facut aseara o figura la fel de frumoasa ca si Barca, pierzand cu 4-1 in fata Borussiei la Dortmund. Un meci colosal, la fel de bun precum cel al lui Bayern si in care arbitrii au gresit mai putin.

Si iata ca planul UEFA de a avea prostia denumita 'El Clasico' in finala UCL nu se va realiza nici anul acesta, in ciuda manariilor la care s-a ajuns. Pai, pe langa faptul ca, absolut miraculos, echipele spaniole nu s-au luptat intre ele (precum romanii in UEL in 2006), au mai primit si primul meci in deplasare - ambele! Deci cate avantaje sa mai aibe? Pai, inca vreo cateva la niste henturi nesanctionate si vizibile de pe nocturna.

Daca nici Spania nu face nimic la campionatul mondial, ma declar multumit.

9 comentarii

 1. 26 Apr 2013 la 08:15

  hai, ca henturile au fost razbunate de golul din offside si de cel cu fault`ul in atac al lui Muller.

 2. 26 Apr 2013 la 09:23

  lasa ma ca manchester se descurca bine daca nu e preocupata si cu alte competitii

 3. 26 Apr 2013 la 09:32

  ba da zici ca le-a pus cineva cupele in traista spaniolilor pana acum.

 4. 26 Apr 2013 la 10:42

  Cata, e o diferenta: hentz-urile au fost VAZUTE si PERMISE de arbitri, din cauza dorintei UEFA de a avea 'El Kktico' in finala, iar offside-ul si mica talpa NU AU FOST VAZUTE din PROSTIA arbitrilor!

  Liviule, lasa kterink! Dupe ce ca formatia ta de corazon, Befaube, a scos scorul ala, de ce simti nevoia sa fii asa de acid?

 5. 26 Apr 2013 la 11:39

  Cand spui mica talpa te referi cumva la blocajul ala la mantinela? :)

 6. 26 Apr 2013 la 14:29

  Si, cu toate astea, au castigat jdemii de meciuri fara sa-i puna nimeni la punct ----wtf ?

 7. 26 Apr 2013 la 19:10

  talpa era la alta faza, blocajul a fost putiiiin fault, dar ia sa ne mai lase piticii aia!

  liviule, stilul lor urat e eficient, sau era... acum s-au dus la vale! :>

 8. 27 Apr 2013 la 12:46

  de unde stii ca la unele faze a fost prostie si la altele reavointa?

 9. 28 Apr 2013 la 05:10

  stiu pentru ca pun lucrurile in context: UEFA, arbitri, manarii, trageri la sorti, el clasico, bani, tot.

  Iar arbitrii chiar erau prosti, spre exemplu nu au vazut ca golul lui Muller a fost din offside pentru ca tusierul era prost pozitionat, se uita la faza ca "de dupa colt".

Blah, blah, blah