Iubirea e atunci cand...

...alegi inclusiv frigiderul pe gustul ei?

Asa zice o reclama la Carrefour, ca iubirea inseamna sa o lasi pe ea sa aleaga atunci cand dotati cu electrocasnice locuinta in care veti sta impreuna. Carrefour are dreptate, e o dovada de iubire, de lipsa de egoism si de incredere sa il lasi pe celalalt sa aleaga pentru amandoi. E un sentiment frumos sa oferi incredere si e foarte placut sa ti se ofere incredere, in egala masura. Bravo, Carrefour, ai nimerit-o de data asta.

Problema reclamei de mai sus vine mai tarziu, daca lucrurile nu merg bine. Si aici nu vorbesc ca frigiderul ar fi prost, ci despre posibile hibe in relatia dintre posesorii frigiderului. Ca sa iau niste exemple la intamplare, as vrea sa stiu parerea celor de la Carrefour in cazurile de mai jos:

1. Perdelele pe care le-au cumparat amandoi, le-a ales ea, le-au adaptat pe lungimea peretilor din apartament si apoi le-a luat cu ea la plecare, de parca s-ar potrivi in orice locuinta.

2. Gresia poroasa din balcon, care aduna praf in toate micile denivelari, pe care ea a jurat ca o spala "in genunchi, daca e nevoie".

3. Sarmele de uscat rufe, atarnate in balcon la o inaltime care nu e, din pacate, accesibila multor alte persoane.

Din fericire pentru Carrefour, nu trebuie sa-mi ofere raspuns la toate astea. Pentru ca raspunsul l-am gasit singur: iubirea e si atunci cand alegi pe gustul lui.

Blah, blah, blah