Italia '90

Peste cateva zile e finala Campionatului Mondial din Brazilia intre Germania si Argentina. Desi au fost multe meciuri intre cele doua echipe, gandul imi fuge la finala Campionatului Mondial din Italia, in 1990. Pe vremea aceea tineam cu Argentina si am fost extrem de dezamagit de finalul meciului.

Argentina avea un portar excelent, care se remarcase si la penaltiuri: Goycoechea. Alaturi de el jucau, din ce-mi amintesc, Ruggeri, Burruchaga si, desigur, Maradona. In echipa adversa erau jucatori importanti precum Illgner (in poarta), Brehme, Matthaeus, Littbarski, Voeller sau Klinsmann.

Meciul a fost lipsit de goluri si se indrepta spre prelungiri si penaltiuri, unde aveam incredere in Goycoechea. Numai ca s-a intamplat un fault in careul argentinian cu 4-5 minute inainte de sfarsitul celor 90 de minute si Germania a marcat. Si a invins.

Mie nu-mi plac multi jucatori argentinieni de azi. Nu-mi place Messi, nu-mi place Mascherano, ma enerveaza Aguero. Pe de alta parte, imi plac Di Maria, Higuain sau Zabaleta. Vorb-aia, "astia sunt, cu astia defilam". Voi sustine Argentina si sper sa-i bata pe nemti. Vreau revansa pentru '90!

Blah, blah, blah