Iron Maiden, din nou

Am fost la Iron Maiden luni, la 12 ani dupa primul lor concert in Romania. Data trecuta erau dupa The X Factor, un album care mi-a placut enorm. Cum in '96 nu stiam mare lucru despre Iron Maiden, Blaze Bayley mi s-a parut exceptional. Tot atunci am descoperit Cargo cu Kempes, absolut genial.

La Iron Maiden 2008 am stat cam tot in acelasi loc, lateral stanga scenei; de data asta la gard. Concertul a fost superb, mult mai misto decat cel de la Sala Polivalenta. Bruce Dickinson e un adevarat show-man, in ciuda inaltimii :D Au compensat decorurile, scena si Eddie, pe care l-am asteptat inca de la inceput. Super show!

In deschidere a fost fata lui tata Lauren Harris, care chiar mi-a placut. Chitaristul ei, cu care am schimbat cateva priviri pe parcursul concertului, mi-a aruncat o pana customizata cu numele si logo-ul lui. Pentru un tip la inceput si care pana acum a cantat intr-o formatie de cover-uri prin pub-urile din Londra, mi se pare misto. Atentia la detalii si implicarea in diversele aspecte ale imaginii lor o sa-i ajute cu siguranta.

Tot in deschidere a fost si Trooper. Un jeg.

Desi vreo 2 pene si un prosop de Iron Maiden trebuiau sa ajunga la mine, s-au aruncat altii pe ele ca disperatii. Ca o comparatie, cand Steven Tyler si-a aruncat ochelarii in public la un metru de mine, nimeni nu a sarit sa-l omoare pe ala care i-a prins si nici nu a fost vreun omor pentru ei. Eh, noi sa fim sanatosi, tot am setlist-ul Iron Maiden de la un cameraman!

Pentru cine vrea sa stie ce mai face Blaze Bayley, iata 2 arhive cu muzica lui cea mai recenta:

Download Blaze Bayley - Alive In Poland (2007) MP3 [134 MB]

Download Blaze Bayley - The Man Who Would Not Die (2008) MP3 [142 MB]

Blah, blah, blah