Iris, ejectati de Administratia lacuri si parcuri

Iris trebuia sa fie prima trupa care ar fi sustinut un concert pe National Arena din Bucuresti, pe 22 iunie, insa cu 10 zile înainte ca acesta sa aiba loc, organizatorii au anuntat mutarea evenimentului in Piata Constitutiei.

Decizia mutarii concertului apartine celor de la ALPAB (Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti), administratorul actual al stadionului, care nu le-a mai permis celor de la Iris sa concerteze pe National Arena din cauza gazonului. "Ne-au zis clar ca nu vor sa aiba de suferit gazonul dupa concert si ca în aceste conditii concertul nu mai poate avea loc. Chiar daca gazonul era protejat, ca la toate evenimentele de pe stadioane, cei de la ALPAB n-au dorit ca acest concert sa mai aiba loc pe Arena Nationala", au precizat producatorii show-ului.

Pe National Arena mai sunt programate doua concerte in luna august: Lady Gaga (16 august) si Red Hot Chili Peppers (31 august). Sa vedem daca si pe ei ii vor ejecta cei de la lacuri si parcuri, acesti neaveniti care nu au habar de proiecte, planificari si se considera intangibili. Pot face ce vor pentru ca asa e la noi, administratorul se crede boier pe mosie.

Zonele verzi dispar in Bucuresti vazand cu ochii, odata cu fiecare aviz care pemite o constructie de n-spe etaje pe locul unde existau niste boscheti. Numai ca cei de la ABLEAH n-au nici o treaba cu asta, ei se supun Primariei, docili si spasiti. Frustrarea iese la iveala cand au un cuvant de spus. Pe principiul "daca pot, atunci trebuie sa si fac", ei se dau rotunzi si "salveaza" minunatul gazon de pe National Arena prin interzicerea unui concert cu 10 (zece) zile inainte ca acesta sa se desfasoare.

Iris e o trupa romaneasca si noi intre noi suntem obisnuiti cu fazele-astea de prost gust. Le inghitim pentru ca asta facem de 50-60 de ani. Numai ca nebuna aia de Gaga si RHCP nu vor tolera astfel de glumite de-ale noastre, asa ca sper ca ALABA asta de institutie sa nu mai comenteze pe viitor. Si-au facut numarul, au demonstrat ca sunt cocosi, ok, ajunge. Nu de alta, dar vreau sa vad RHCP pe stadion, nu in Club A.

4 comentarii

 1. 13 Jun 2012 la 10:30

  sunt curios cate bilete s-au vandut pe concertul iris. cumva prea putine?

 2. 13 Jun 2012 la 10:33

  la asta nu m-am gandit, dar nu cred ca puteau da vina pe aia cu lacurile si boschetii. pentru ca si aia pot da comunicat sa zica "domn'e, nu-i asa, noi n-am zis sa nu cante acolo".

 3. 13 Jun 2012 la 15:50

  depinde.. daca asociatia care administreaza stadionul a zis ca vrea procent din nr total de bilete sau minim suma X daca nu se vand destule? cel mai simplu e sa te certi din cauza banilor. s-or fi certat, ala de la sefia lacurilor a primit o spaga sa zica ca nu mai vrea el concert pt ca strica gazonul si gata.

 4. 13 Jun 2012 la 17:37

  mdea, probabil sunt prea naiv pentru secolul asta.

  oricum, niste jeguri toti.

  formatiile noastre viseaza la stadioane pline, dar n-au cum sa le umple din moment ce concerteaza lunar intr-o tara de 40 de orase si 22 de milioane de locuitori. cati fani 'die-hard' sa ai?

Blah, blah, blah