Imi pun si eu ambitia

Televiziunea Boom se ambitioneze sa existe. Nu stiu pe nimeni care sa aibe Boom, care sa fie interesat de Boom sau care sa zica TV inainte de Publicitate cand aude Boom (chiar si acum, dupa inchiderea retelei).

Dupa ce ca stau cu farfuriile de fier pe stoc, in depozit, ei cica se dezvolta. Au achizitionat meciuri din UCL, nu gluma. Si pentru ca TVR1 difuzeaza doar un singur meci pe seara, ei dau 4 (patru), ca doar au Boom Sport Oan, Chu, Fri si For.

Dupa atata venin, ajungem si la frustrarea cu pricina, adica motivul din care tastez furibund:

Boom Sport 4 - Besiktas - Manchester Utd.

Asta scrie la programul de maine, marti, 15 septembrie, la 21:45. Cum TVR1 difuzeaza echipa de Swarovski a lui Real Madrid, o sa ajung sa vad meciul cu Manchester United pe net. Rojadirecta.com ma va anunta unde sa dau click.

Concluzia e ca un jeg nu se poate ridica doar pe afectiunea unor suporteri, care poate se nimereste sa fie si cinefili. Reteaua TV Boom are multe minusuri, nu incep sa le critic aici. Dar, in locul celor de acolo, as incerca sa le repar. Intai rezolvi problemele de receptie, de flexibilitate, de calitate a serviciului si apoi te dai rotund cu meciuri din UCL. Asa a vrut si Telesport sa se ridice, cumparand toata Liga 0, si a ajuns o televiziune de provincie.

4 comentarii

 1. 16 Sep 2009 la 21:51

  eu am boom. si sunt multimit de el. Si am vazut meciul lui Man Utd intr-un bar, in Londra :D. ah, dar m-am dezabonat de la boom sport, nu prind decat boom sport 1, pt restu tre sa dau bani si nu cred ca se merita.

 2. 17 Sep 2009 la 08:24

  cine are bani, se plimba. ma bucur sa aud ca citesti blogul de la londra :))

 3. 19 Sep 2009 la 22:16

  pe 16 ma intorsesem. dar ti-am citit blogul si de la londra, intr-o zi, cand a trebuit sa fac un schimb de mailuri si aveam timp de pierdut pe net :P

 4. 20 Sep 2009 la 10:58

  ma simt onorat :D

Blah, blah, blah