Hollywood Vampires la Bucuresti, un concert pentru care merita sa faci sacrificii

Discutiile despre venirea in Romania a celor de la Hollywood Vampires sunt in toi. Pustoaicele si adolescentele vor sa-l vada pe Johnny Depp, fanii Aerosmith pe Joe Perry is rockerii old-school pe Alice Cooper. Restul muzicienilor cu care cei trei vor concerta la Bucuresti nu au fost confirmati inca.

Mesajele pe pagina de Facebook a Phoenix Entertainment, organizatorul concertului de la Bucuresti, sunt fie interesante, fie amuzante, fie chiar frustrante. Dar merita citite :)

hollywood-vampires-facebook

Imi amintesc de concertul Metallica din 1999 cand unul din prietenii mei, pasionat de muzica rock, nu a putut merge la concert pentru ca avea teza a doua zi si parintii l-au 'determinat' sa ramana acasa, sa invete pentru teza. Faza tare e ca a doua zi, la scoala, mai multi elevi care fusesera la concert au rugat-o pe profesoara sa amane teza, ceea ce s-a si intamplat! :))

Muzica live merita sacrificii, mai ales cand e vorba de cate un astfel de eveniment, atat de rar pentru Romania. Asa ca faceti tot ce puteti, luati-va bilet si ne vedem la baricade!

Blah, blah, blah