Hollywood Vampires: cea mai cunoscuta trupa de coveruri :)

Cei de la revista Rolling Stone sunt haiosi - au declarat Hollywood Vampires ca fiind cea mai cunoscuta trupa de coveruri din lume. Adevarul e ca primul album al trupei contine foarte putine piese originale: "Raise the Dead", "My Dead Drunk Friends" si "As Bad As I Am", in rest fiind multe coveruri ale unor piese care i-au impresionat in adolescenta pe Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry.

Avand in vedere ca de foarte multe piese nu auzisem, precum "Itchycoo Park" a celor de la Small Faces, reorchestrata genial, albumul e foarte misto si merita ascultat. Mai mult, dupa ce i-am vazut pe scena de la Grammy, nu pot sa nu recomand show-ul trupei de pe 27 mai, din cadrul festivalului Rock in Rio de la Lisabona. Sunt convins ca spectacolul din Portugalia va cuprinde si alte piese, eventual compozitii noi care n-au aparut nici macar pe varianta Deluxe a albumului.

Mai jos aveti un clip cu repetitiile pentru Grammy. Cameo de fundal: un gigant al muzicii rock in ultimii 50 de ani, Jack Douglas.

Blah, blah, blah