Hetero Sapiens

Cand apare cate-o problema, mi se pare mai usor s-o rezolvi daca te detasezi putin. Un exemplu e la fotbal, in fata blocului: daca sunt 10 oameni, e musai sa fie 5 in fiecare echipa. Deci te detasezi putin si aplici o regula matematica.

Daca vorbim de alegerea intre Basescu si Geoana, matematica nu mai e de folos. Aici ne ajuta perceptia generala cum ca ar trebui sa alegem intre doua rele. Din moment ce niciunul nu e mai breaz decat celalalt, cand avem de ales intre un dictator si un comunist, apare intrebarea: ce e de facut?

Am gasit o cale de a aduce lupta dintre cei doi candidati intr-un plan mai usor de gestionat: cel sexual. Fiind un tip heterosexual, am ales sa asociez cei doi candidati cu doua rele si anume: cea de a fi homosexual activ si pasiv. Pe Basescu il asociez profilului activ, iar motivatia e ca stilul pasiv i se potriveste de minune lui Geoana. Si iata cum lupta s-a mutat in alt plan.

Acum incepem sa rezolvam problema: e mai bine sa fii activ sau pasiv? Daca esti activ, poti spune ca inchizi ochii si te gandesti ca e o femeie. Dupa ce a trecut, nu mergi cracanat si nici nu te ustura nimic. Dar in mintea ta stii ce s-a intamplat, rusinea exista si e posibil sa ramai si impotent in urma experientei. Pe de alta parte, in varianta de a fi pasiv poti inchide ochii cat vrei, ca tot te doare. Mintea lucreaza si poti transforma experienta curenta intr-o alta, asemanatoare. Te poti gandi ca esti batut la fund cu un facalet pentru ca n-ai fost cuminte. Esti pedepsit, dar trece repede, cu ceva Fluocinolon. Chiar daca te ridici ca o ventuza de pe scaun, macar n-ai vazut nimic si, cu timpul, vei uita ca ti-a invinetit cineva fundul.

N-o sa ma apuc acum sa spun ce as alege eu, pentru ca inca nu m-am hotarat. Stau in cumpana, alegerea e dificila. Exista si varianta sa nu ma duc la vot, dar atunci ar opta altii pentru mine. Activ sau pasiv, prefer sa merg pe mana mea.

2 comentarii

  1. 29 Nov 2009 la 12:31

    "I bet you're the kind of person who would fuck a guy in the ass without having the common courtesy of giving him a grab-around" :)))

    ..poate am schimbat cateva cuvinte - full metal jacket

  2. 29 Nov 2009 la 12:41

    nu am vazut filmul :)

Blah, blah, blah