Ham Ham

Zicea cineva la TV ca toata lumea critica jucatorii din campionatul intern, dar ca nimeni nu se gandeste ca noi nu avem antrenori. Si adauga respectivul: ei ii au pe Ferguson, Mourinho, Ancelotti... noi ii avem pe Flocea, Dulaul, Magiun.

Mi-am amintit de poanta asta azi, cand am aflat ca Hizo vine la Rapid (episodul 5). Motivul e cel clasic, cu socul la echipa. Conferinta de presa, pe care am avut nefericirea s-o vad, a fost plina de ineptii debitate de Copos, un om a carui fata care efectiv cere pumni.

Mi se pare mai amuzant fotbalul asa, cu arestari, arbitri straini, excluderi din arbitraj, puncte luate si date, Steaua si Rapid (ar fi fost bine si Dinamo) in afara podiumului... din pacate, lucrurile nu vor avea finalitatea dorita. Daca s-ar face cu adevarat curatenie, ar ramane vreo 5 oameni la FRF+LPF, 10 oficiali la cluburi si 100 de jucatori in tot campionatul. Si-atunci nu s-ar mai invarte banul. O lume fara bani nu exista in calcule: sponsorii nu mai dau bani pentru a fi pe tricouri, nu se mai cumpara drepturi de televizare, nu se mai vand bilete si abonamente la stadion. Imposibil!

Blah, blah, blah