Hai in Europa!

La Paris ajungi prin aer cu 140 de lei in 2 ore. De la Paris o iei pe sub apa si cu 220 de lei ajungi in 2 ore la Londra. Cu 250 de lei pe noapte te cazezi in Brighton, cu vedere la ocean. Cum suna?

4 comentarii

 1. 28 Feb 2011 la 16:33

  Nu cred ca-ti doresti sa ajungi in Brighton. Din cate imi aduc aminte, tu erai cam foarte homofob. Evita Brighton in cazul asta, e plin de baruri gay. Desi, sa fiu sincer, homofobia e foarte over-rated :)

  am fost foarte homofob, si cand zic foarte, vreau sa zic extrem de. cateva lecturi interesante si primele convorbiri cu un gay m-au pus pe ganduri. Apoi mi-a trecut definitiv. Acum nu am niciun fel de problema cu nimeni. Sunt doi homosexuali pe etajul meu, ma inteleg foarte bine cu ei. Desigur, asta nu-mi schimba cu nimic relatiile cu prietenii homofobi. Ii inteleg si pe unii, si pe ceilalti.

 2. 28 Feb 2011 la 19:53

  hahahha, mai aveai putin sa zici ca ii intelegi atat de bine incat ai devenit bi :))

  scuze, dar e un subiect cu care nu ma impac atat de bine. pe de alta parte, am mai fost in brighton si a fost okay, poate pentru ca nu mi-am petrecut vreo seara pe-acolo.

  oricum, mersi de sfat. te pup... platonic! :D

 3. 1 Mar 2011 la 01:37

  :)) exprimarea a fost intentionata.

  unu' din colegii mei e din brighton si ne-a spus ca mai toate barurile sunt gay pe acolo. Si are foarte multi vecini/prieteni gay. Plus povesti de genul casatorit de 30 de ani, 5 copii, brusc pleaca de acasa pentru ca si-a dat seama ca e gay.

  apropo de familii, iar oamenii astia parca nu stiu cand sa se opreasca din facut copii. o familie normala la astia are 3-4 copii. 5 e acceptabil iar 2 e putin. Nu am auzit pe nimeni sa fie singur la parinti!!

  scuze de off-topic :D

 4. 1 Mar 2011 la 07:40

  la faza cu copiii e simplu, ca au alt nivel de trai. si la noi la fel, cand era bine faceau si 16 copii unele femei.

  am fost intr-un bar in brighton ales de o tipa care locuia acolo, cred ca l-a ales cu atentie ca sa nu dam de gaylords :D
  te mai pup o data! ;;)

Blah, blah, blah