Guns N' Roses pregatesc o varianta deluxe a albumului "Appetite For Destruction"

Pe 29 iunie se va lansa "Appetite For Destruction: Remastered & Expanded". Albumul de debut al trupei Guns N' Roses va fi relansat in varianta remasterizata si cu piese noi - "The Ultimate F'n Box". Fanii au la ce sa se astepte de la aceasta varianta de colectie, descrisa ca fiind "a bombardment of music, merch, memorabilia and exclusive collectibles".

Exista cate o varianta pentru fiecare buzunar. Versiunea de top, "Locked N' Loaded Edition", cuprinde tot ce-si poate dori cineva si chiar mai mult de-atat. Detalii in clipul de mai jos, ca n-o sa umplu 3 pagini A4 cu continutul cutiei magice:

Inainte sa ne uitam la pret, sa mai spunem ca pachetul include si "Shadow of Your Love (The Unreleased 1986 Studio Recording)".

Pretul? Hai sa mai vedem o data continutul cutiei muzicale:

Asa, unde-am ramas? Da, la pret: 999 de dolari plus transport. Iar transportul nu e deloc ieftin. Pentru Bucuresti: Standard Shipping (Local Customs/Duty Fees May Apply) - $292.08

Si mai e de plata si la vama la preturile-astea. Estimez un total de 1500 de dolari. Pentru un cost mai redus al transportului, site-ul gnrmerch.com indruma consumatorii catre site-urile "regionale", adica uk.gnrmerch.com pentru Europa. N-am calculat cat e transportul prin aceasta varianta, dar ar trebui sa fie la o treime.

Pentru fanii mai putin doldora, exista si variante intermediare:

Super Deluxe Edition - 179 de dolari
2LP 180-Gram Audiophile Vinyl Edition - 36 de dolari
2CD Deluxe Edition - 20 de dolari
1CD Remaster - 14 dolari

Vedeti pe site-ul oficial diferentele intre diversele variante.

Prevad ca vor exista unii care sa cumpere varianta full ca investitie. O pastreaza sigilata vreo 10 ani si o vand prin 2030 de 10 ori mai scump.

Blah, blah, blah