Gregorio Rizo in 2016!

Ma plimbam in urma cu cateva zile prin Parklake, noul mall deschis in IOR: multe magazine inca in toiul amenajarii, agitatie, imbulzeala si... soc! Groaza, chiar :)) Iete cine-a inviat:

gregorio-rizo

Pentru cei care n-au crescut in fata televizorului in anii '90, una dintre primele reclame de pe TVR a fost la pantofii barbatesti importati din Italia: Gregorio Rizo. A fost si parodiata la un moment dat, impreuna cu alte reclame precum cea de la Adidas Torsion sau Tinerama (aia cu cheile).

Initial am crezut ca, la fel ca multe alte branduri, a fost preluat si asta de chinezi. Dar nu!, este vorba de revenirea pe piata romaneasca a brandului Gregorio Rizo. Pe site-ul lor sunt mai multe informatii:

"Alungati monotonia si cumparati un pantof Gregorio Rizo"- sub acest slogan brand-ul Gregorio Rizo a pornit in aventura sa pe piata romaneasca pentru crearea pantofului perfect in urma cu mai bine de 25 de ani.

In 2012 brandul Gregorio Rizo a revenit pe piata romaneasca, sub aripa firmei mama Gregorio Rizo, marca inregistrata exclusiv in Romania si Europa.

Toate produsele noaste sunt fabricate in Romania din cele mai calitative materiale, selectate atent de inginerii nostri si importate din diferite colturi ale lumii.

Toata incaltamintea este fabricata din piele naturala cu talpa din piele, ce confera un plus de eleganta, menita sa va ofere confort maxim pe durata intregii zile, dar mai ales rezistenta in timp.

Cam asta e. E misto sa vezi ca mai sunt branduri care au rezistat in timp. Iar pentru cei interesati, pe Facebook gasiti cele mai noi oferte si promotii de la ei.

3 comentarii

 1. 17 Sep 2016 la 09:03

  Eu am vazut altceva interesant in mall-ul ala: dodecaedre!

  PS - Toaletele sunt functionale acum? Ca eu am intrat in prima zi acolo fix la dorinta vezicii, dar socoteala de pe strada nu s-a potrivit cu aia din mall...

 2. 17 Sep 2016 la 14:25

  nu prea m-am uitat dupa pantofi de dama, dar poate acum mai uit :))

  la toalete inca n-am ajuns, dar o sa ajung in cateva ore pe-acolo si o sa te anunt ;))

 3. 26 Sep 2016 la 19:37

  Poate e ceva nou in Titan :)))

Blah, blah, blah