In gradina lui Ion

Ioane, Ioane,
Toata lumea doarme,
Numai eu nu pot sa dorm

Am descoperit-o pe Sofia Rotaru si a ei minunata interpretare a piesei "Ioane" la aproape 40 de ani de la prima varianta scoasa pe vinil de celebra artista din Ucraina. De-a lungul anilor, piesa a aparut pe mai multe albume ale Sofiei Rotaru, atat pe vinil cat si pe CD, inregistrari in studio sau live, in concert. Insa cea mai misto varianta am auzit-o intr-un spectacol din 2011, televizat in Ucraina si aparut pe net. Numele spectacolului se traduce "Time to Love".

Am extras piesa din inregistrare si va sugerez s-o ascultati. Orchestratia e misto, aduce aminte de coloana sonora de la "Nunta in Basarabia" si vocea Sofiei Rotaru suna atat de bine incat a inlocuit in capul meu toate amintirile de la nuntile de la tara la care am fost cand eram mic.

Spectacolul se gaseste in intregime pe Youtube, iar piesa o puteti descarca mai jos.

Download Sofia Rotaru - Ioane (Time to Love live 2011) (m4a) [3.49 MB]

PS: iat-o pe Sofia Rotaru (70 de ani) alaturi de nora (47 de ani) si nepoata ei (16 ani).

2 comentarii

  1. 18 Feb 2018 la 11:03

    Băi,care e bunica și care e nora? Că mi s-a făcut pielea de găină. Și încă ceva. Mâna aia care o îmbrățișează pe tipa din stânga (care-o fi ea) e a tipei din mijloc, sau - Doamne ferește - a tipei din dreapta. Și te rog nu-mi spune că tipa din mijloc e bunica! :D

  2. 19 Feb 2018 la 00:34

    hahahahaha, misto observatia cu mana :))

    misto moldovencele, nu? :D

Blah, blah, blah