Gica Popescu, un nou interviu interesant pentru GSP

Acum cateva zile, Gica Popescu, campionul informatiilor halucinante despre EURO 2020, a oferit un interviu pentru GSP in care vine cu noi precizari. Iata care sunt cele mai interesante afirmatii:

Am muncit mult de tot la acest proiect pentru organizarea Euro 2020 si este in proportie de 90% terminat. Ce a mai ramas de facut: pentru calea ferata s-au semnat actele marti, va fi demarata si construirea a 150 de baze sportive si 400 de terenuri in toata tara, plus aeroportul Baneasa, pe care noi l-am prezentat la UEFA ca functional pentru chartere, echipe, suporteri, ca sa reducem traficul de pe Otopeni.

Planurile pentru European le-am luat cand erau sub nivelul zero si acum se lucreaza la toate: stadioanele se construiesc, contractul pentru calea ferata Gara de Nord-Otopeni s-a semnat si va fi gata intre 15 si 30 mai anul viitor. In iunie 2020 vom fi in regula cu toate conditiile pentru turneul final.

Cand am zis ca vom face linia ferata Otopeni-Gara de Nord, multa lume a ras de mine, am si facut un pariu in direct cu Radu Naum, au existat si unele articole rautacioase, spuneau ca vorbesc ca un politician.

Cat de tari sunt toate astea? De-abia astept ca pe 15 mai - hai, 30 mai - sa ma plimb cu trenul de la Gara de Nord la Otopeni. Cine mai vine cu mine? :-"

2 comentarii

  1. 23 Jul 2019 la 10:53

    daca ar pastra linistea ...ar ramane un mare filozof ....de cand dracu in lumea asta semnarea unui contract este similar cu terminarea lucrarii ??

  2. 23 Jul 2019 la 23:44

    asta nu e treaba ta! lucrurile se fac, n-auzi? ce tot cauti nod in papura? ne vedem pe peron pe 30 mai ca sa facem o excursie pana la otopeni! B-)

Blah, blah, blah