Gata cu gluma

A doua intalnire de foc intre Trump si Hillary va avea loc pe 9 octombrie in SUA, deci undeva spre luni dimineata la noi.

America e departe, dar cine iese presedinte ar trebui sa ne intereseze, pentru ca ajunge inevitabil sa ne afecteze. M-am uitat la prima dezbatere si a fost destul de soft, fara lovituri dure, o bataie cu manusi. Presupun ca de-acum incolo vom vedea o lupta ma inclestata, mai ales ca Hillary a inceput sa coalizeze in spatele ei pe toti cei care opineaza ca "gluma a mers prea departe".

Nu stiu care va fi rezultatul, dar sper ca noi, romanii, vom avea de castigat. Nu de alta, dar Aerosmith nu mai fac meet&greet-uri in afara Americii, asa ca va trebui sa ne luam bilete la concertele de-acolo B-)

3 comentarii

 1. 7 Oct 2016 la 21:09

  The two can go fuck each other, dar de unde stii tu clar ca Aerosmith nu mai fac M&G in afara Americii? Au anuntat ceva si am ratat eu? :o La ei salile sunt cu scaune... :(

 2. 7 Oct 2016 la 21:10

  (nu ca eu o sa calc pe acolo indiferent de cum sunt salile sau de cine iese presedinte)

 3. 9 Oct 2016 la 20:07

  Nu stiu nimic sigur, dar n-au mai facut in ultimul turneu (cand i-am vazut in Bulgaria), n-au mai facut acum in America de Sud... dar cine stie, poate vom avea noroc.

  Salile cu scaune sunt cele mai naspa si, oricum, ideea de a ajunge in SUA e destul de SF la momentul asta.

Blah, blah, blah