Furatul cu bordura, episodul trei

Totul a inceput cu inlocuirea bordurilor puse de Ceausescu, care rezistasera peste 20 de ani. Din loc in loc mai era cate o bucata sparta, cate una lipsa, asa ca primarii au decis sa inceapa inlocuirea lor cu unele noi.

La vreo doi-trei ani, toate aceste noi borduri erau mancate de ploaie si vant. Aratau mai jalnic decat cele pe care le inlocuisera in urma cu putin timp. Si atunci primarii au decis sa treaca la episodul doi al actiunii: inlocuirea bordurilor noi. Pe alocuri, au ales sa inalte spatiile verzi si au pus cate doua randuri de borduri, unul peste celalalt!

Anul acesta a inceput episodul trei. Au trecut 3-4 ani de cand au fost montate si s-au facut praf si astea. Si daca data trecuta au inovat cu cele doua randuri de borduri, acum ne-au pregatit o noua surpriza: le invelesc in metal!

Nu are nici un sens sa mai discutam cat de stupida este ideea si, financiar vorbind, cat de geniala. Pentru ei, ca doar nu pentru noi. Bucurati-va de imaginile de mai jos, din sectorul 3. Nu de alta, dar ati platit pentru spectacolul asta.

borduri 01

borduri 02

borduri 03

borduri 04

3 comentarii

  1. 27 May 2014 la 23:45

    Asta la tine. Pe Camil Ressu au trecut direct la turnat niste margini dintr-un fel de beton. Rozaliu. Fac cofraje si toarna.

  2. 28 May 2014 la 00:31

    Frumos lucrat si acolo, bravo lor! Pai, nu?

  3. Linkuri:

Blah, blah, blah