7 comentarii

 1. 25 Jul 2020 la 08:45

  Sa nu cobim, dar e foarte posibil. Sa zicem ca apare vaccinul in primavara 2021 (fiind super optimist!) si ca ajunge si in Romania (alt mega optimism). De unde stiu cei din trupa la care iti cumperi M&G ca tu te-ai vaccinat? Mai ales in contextul actual, in care foarte multi au spus ca nu se vor vaccina anti-coronavirus.

  Probabil ca nu vor fi ca la Mega Image, cu pistolul ala care-ti ia temperatura, e total irelevant. E o nebuloasa totala.

  Tu esti pro sau anti-vaccin?

 2. 26 Jul 2020 la 21:40

  Asta zice si articolul asta.

  VIP concert tickets, with access to sound checks, meet and greets, and photos with artists are likely a thing of the past, at least for the foreseeable future, says veteran music publicist Eric Alper. Artists can’t risk getting sick and they may not be able to get insurance if they come into contact with fans, he says.

  Si... ahem, nu stiu daca ti-am aratat tweetul asta. Probabil ca unii de-abia asteapta sa zica "good riddance" ca s-a terminat cu M&G-urile.

  Cat despre vaccin, saptamana asta m-am impiedicat de articolul asta. Ce sa inteleg, ca o sa fie disponibil cand... pana la iarna daca se dovedeste pana la sfarsitul lui septembrie ca nu e... apa de ploaie?

  Ma gandesc ca ar putea sa ceara un certificat cum ca ai vaccinul facut. Si nu ma gandesc doar la M&G, ci in primul rand la iesit din tara (nu e asa si cand mergi prin locuri de prin Africa unde au boli care nu exista in lumea bogata?). Probabil ca stii ca acum au inceput sa se impuna restrictii prin Europa pentru romani din cauza numarului de cazuri din ultima vreme. In Finlanda nu mai avem voie sa intram deloc de exemplu! Asa ca eu in momentul asta sunt, stai, stai, asta nu ramane asa pentru absolut toti cu cetatenie romana daca apare vaccinul? Adica daca ajungem sa avem 30 de mii de cazuri pe zi, o sa avem interdictie in continuare chiar si cu vaccinul facut? Asta ar fi chiar aiurea. Sa se reia concertele prin alte parti si sa nu poti sa mergi pentru ca esti roman? Unde obtin alta cetatenie?

  Iar luatul temperaturii prin super/ hipermarketuri, lol. Eu cred ca-s moarta de o saptamana, la morga in sertar... daca e sa ma iau dupa ce temperaturi inregistreaza. :))

 3. 27 Jul 2020 la 14:31

  Am citit articolul despre viitorul muzicii live si nu pot decat sa sper ca nu va fi asa. Faptul ca la M&G veneau tot felul de oameni e vina managementului, nu stiu, sa-i inspecteze si sa-i dea cu pudra de talc inainte :) Si cu deodorant sau apa de gura. Pe de alta parte, daca concertele raman la nivel de drive-in, o sa moara artistii de foame. Din cat iau de la serviciile de streaming nu vor putea trai.

  Legat de vaccin, nu stiam de tipa aia, dar stiam de combinatia Oxford+AstraZeneca. Sunt cei mai avansati, s-au pompat sute de milioane in pre-order-uri pentru UK si alte cateva tari din Europa, dar nu cred ca au cum sa produca miliarde de doze asa de repede, chiar daca vaccinul e aprobat. Eu sper la primavara lui 2021, dar am citit oameni din industrie care au spus ca nu va fi disponibil in masa mai devreme de 2022.

  Interesanta ideea ta cu certificatul, ar putea fi ca un fel de viza de sanatate. Habar n-am cum e cand mergi prin Africa, n-am fost. Am vazut ca am inceput sa fim interzisi in diverse locuri, noi si bulgarii. Au inceput si certuri intre bogati, UK cu Spania. E pandemie si in creiere.

  Odata cu aparitia vaccinului, daca il faci nu vei mai putea fi interzisa nicaieri. Asta in conditiile in care nu exista 99 de tulpini de sars-cov-2 si vaccinul te fereste numai de 37 dintre ele. Ca atunci chiar n-o sa mai intelegem nimic, indiferent de cetatenie...

 4. 28 Jul 2020 la 08:45

  Da-ti seama ca un astfel de viitor nu-mi suna nici mie bine deloc. Cat despre inspectat, hehe, in functie de cine face asta... e posibil chiar sa-mi placa. :)) Si n-am absolut nici o problema cu a purta masca la M&G. I make a cool bandit and it's not like french kissing the band was ever on the menu.

  Da, tot ce am citit e atat de contradictoriu. De la gata, s-a terminat cu virusul in Europa (haha, nu in Romania... si in general incepe sa revina pe mai tot continentul, de la tari care pareau ca au trecut peste, cum ar fi Austria, si pana la tari in care nici macar nu coborase asa tare numarul de cazuri active, cum ar fi Spania) pana la gata, s-a terminat cu umanitatea, o sa murim cu totii, pandemia e doar asa de incalzire (si pe bucati, da, e plauzibil un razboi intre SUA si China si se vad efectele schimbarilor climatice, dar totusi, tu vezi sa fim peste tot in aceeasi situatie in care sunt acum in Yemen de exemplu? unde au murit mai bine de un sfert din cei confirmati cu virusul).

 5. 29 Jul 2020 la 18:47

  Da, informatiile sunt contradictorii. Spre exemplu, rusii au anuntat ca vaccinul lor o sa iasa primul, chiar daca sunt in spatele americanilor si englezilor. La cum se face treaba in Rusia, cu accent pe "cutting corners", chiar daca apare un vaccin rusesc pana la finalul anului, cred ca o sa optez sa mai astept.

  Legat de M&G, situatia e destul de contradictorie la mine in corazon. Mai demult, un prieten imi spunea ca io n-as putea sa traiesc fara net. Eu i-am spus ca pot sa traiesc linistit fara net, atata timp cat nu are nimeni net. La fel si la M&G - daca dispar de tot din oferte, aia e, o sa ma obisnuiesc. Dar daca incep magariile cu "facem M&G doar in SUA, unde exista nu-stiu-ce mod de tinere a evidentei celor care fac vaccinul", atunci o sa ma enervez rau de tot.

  Noi sa fim sanatosi!

Blah, blah, blah