FRF promite stadion nou pentru Dinamo

La doua saptamani dupa ce Elizabeta Lipa a spus ca la Dinamo nu se va face stadion nou pentru 2020, ci se va reconditiona arena actuala, FRF pluseaza.  Florin Sari, manager de proiect pentru EURO 2020 din partea FRF, a comentat planurile de restructurare a stadioanelor in vederea turneului final european:

"Sunt proiecte pentru patru stadioane. Este vorba despre Giulesti, Dinamo, Ghencea si Arcul de Triumf. Stadioanele vor fi reconstruite de la zero. Vor fi moderne. La Giulesti si Arcul de Triumf lucrurile sunt foarte avansate si asteptam sa prinda avant si cei de la MAI si MApN, proprietarii stadionului Dinamo si Ghencea. Vom avea niste constructii noi, de la nivelul pamantului. Noi nu punem plombe, se face de la zero. Ne dorim sa fie aduse toate la un nivel foarte inalt."

Nu stim cine minte si cine spune adevarul. Un prieten, pasionat de fotbal, imi scrie amuzat ca din cele doua variante, Lipa si FRF, el alege sa o creada pe a treia: nu se va face nimic :)) Eu nu-mi pierd speranta si cred ca o spoiala tot vor da: o zugraveala, o vopsire a  ierbii, niste scaune noi... si metroul, sa nu uitam de metrou! :-j

Blah, blah, blah