Fotbalul romanesc pe sticla

Acum un an si jumatate, emisiunea "Contraatac" de la GSPTV era moderata de Costin Stucan si Decebal Radulescu. Cei doi faceau o echipa excelenta, care lupta, cu ironie si uneori vadit, impotriva granzilor din fotbalul romanesc. Dupa cateva luni de intrebari incomode si un discurs liber despre mizeria din fotbalul nostru, Decebal Radulesc a fost concediat de GSPTV la presiunile mai marilor fotbalului, in frunte cu Dumitru Dragomir. Stucan si-a dat demisia de indata ce a aflat de decizia postului in legatura cu colegul sau.

Povestea s-a repetat, in urma cu cateva saptamani, cu emisiunea "Pe bune" de la Sport.ro. In urma caterincilor si a discutiilor deloc voalate ale celor doi realizatori, Mihai Mironica si Radu Banciu, iata ca s-a trezit un alt boier sa faca scandal: Gigi Becali a interzis tot trustul Pro in Ghencea si la conferintele de presa de la marele palat.

Relatia dintre Gigi Becali si trustul Pro s-a schimbat radical imediat ce postul a acceptat sa scoata "Pe bune" din grila. Sport.ro a difuzat toate meciurile amicale pe care le-a disputat Steaua in Antalya, opt partide în total, afacere din care clubul a castigat vreo 50.000 de euro. Ros-albastrii au anuntat pe site-ul oficial ca jocurile vor fi transmise de aceasta statie pe data de 13 ianuarie. A doua zi a fost ultima editie a emisiunii "Pe bune", dupa aceea a fost exclusa din program, desi datele de audienta indicau faptul ca era una dintre productiile mai de seama.

Acum multi ani, Gigi dadea bani ca sa apara in stirile sportive de la ProTV. Acum s-a intors roata, trustul a ajuns la mana lui. La fel si GSPTV. Dinspre Digisport nu se aude nimic, dar acolo moderatorii sunt mult mai putin incisivi si mai orientati spre fotbal, nu spre scandaluri.

6 comentarii

 1. 19 Feb 2011 la 23:28

  sire .......imi place ca vb de becali ...oricare dintre ei ......dar avem o mica pb ......nu avem fotbal ......deloc....cat despre emisiuni ......e normal sa dispara ....comunismul e in floare ....libertatea .....e ......de fapt nu eeee!!!!

 2. 20 Feb 2011 la 00:48

  asta e problema, ca am inlocuit un sistem comunist (cu niste oameni comunist)i cu un alt sistem, dar in care se regasesc aceiasi oameni!

 3. 23 Feb 2011 la 10:25

  logic ....la conducere e sandu cu mitica ....la ce te astepti ???

 4. 23 Feb 2011 la 12:40

  lasa, ca in 10-20 de ani n-o sa mai fie... sper!

 5. 27 Feb 2011 la 17:47

  zici ???? astia ar fii in stare sa se cloneze ....

 6. 27 Feb 2011 la 22:48

  se "cloneaza" lasand in urma oameni bine instruiti de ei...

Blah, blah, blah