Finala pe care nu o uiti

In zilele finalei UCL de anul acesta, in Berlin a fost postat un mare spyder pop-up display cu o imagine desprinsa din cea mai frumoasa finala UCL a tuturor timpurilor: Manchester United - Bayern Munchen, 1999. Au trecut 16 ani, dar lumea isi aminteste de acea finala ca si cum ar fi fost ieri. Din pacate, n-am facut rost de inregistrarea de la TVR1 - am uitat reactia comentatorului si mi-ar face placere sa ascult tot meciul cu comentariu in romana. De fapt, nici nu stiu daca am mai auzit cuvintele in boxe pentru ca la golul al doilea al lui Man United am inceput sa ma manifest vocal si sa sutez sticle de plastic prin casa :))

manutd99

In perioada in care i-am sustinut, United au castigat doua finale UCL, ambele in mod dramatic. Iar asta imi creeaza pofta de fotbal!

Un comentariu

  1. 23 Jun 2015 la 19:30

    1 cuvant e de ajuns ..........FABULOS !!!!... asa ceva nu o sa mai vedem in viatza asta la nivelul ala .....a fost ceva unic ....de povestit copiilor ,,,,si pe locul 2 e milan cu liverpool apoi un chelsea - liverpool (sau inves)4-4 etc,,,,unice...fabuloase

Blah, blah, blah