Filmul "City of Lies" a ajuns mai repede pe net

Desi avea lansarea anuntata pentru 19 iunie, o copie a discului Blu-ray cu filmul "City of Lies" a ajuns acum cateva ore pe net. Il asteptam de foarte mult timp, desi era clar cam ce contine, fiind bazat pe cartea "LAbyrinth", care spune povestea lui Russell Poole.

Filmul e... foarte prost. In ciuda actorilor principali destul de capabili - Johnny Depp si Forest Whitaker, povestea e spusa intr-un mod plictisitor, neinteresant. Nu trezeste nici un fel de interes, personajele sunt fade, plate si nu transmit emotie. Cei care nu stiu povestea din spate probabil vor opri filmul inainte de final.

Dupa ce misterul crimelor lui Tupac si Biggie a fost clarificat datorita eforturilor supraomenesti depuse de Greg Kading si echipa lui, filmul "City of Lies" nu prea mai are nici un rost. "City of Lies" ofera informatii gresite sau false, informatii care au fost deja negate de martori oculari sau de alte persoane, iar cei care vad numai acest film vor ramane cu o impresie total gresita despre crimele din '96-'97.

Exista, totusi, o scena buna in film, in care sunt explicate, cu destula acuratete, minutele care au precedat moartea lui Biggie. O gasiti mai jos ca sa nu pierdeti si voi doua ore aiurea.

Daca totusi vreti sa vedeti tot filmul, release-ul se cheama City.of.Lies.2018.1080p.BluRay.Remux.AVC.DTS-HD.MA.5.1-iFT.

Blah, blah, blah