Familia 2013

Dupa o stire despre copiii din ziua de azi care nu mai ies afara la joaca si stau singuri in camera lor, 'inconjurati' de prietenii de pe Facebook si Twitter, televiziunea difuzeaza o alta stire despre noua lor aplicatie de iPhone, prin care poti vedea cele mai noi stiri inainte sa intre pe TV.

La multi ani 2013.

familia moderna

5 comentarii

 1. 8 Dec 2012 la 12:04

  am fost la concert si m'am enervat la culme (vezi facebook). Am avut si eu o camera la mine si am facut cateva poze, am fost la alte concerte la care am filmat si fragmente. Da' sunt oameni care stau o ora cu telefonu' sau camera sa filmeze concertul. Si nu unu-doi care sa zici ca le ridica pe youtube pentru cei mai putin norocosi sau dispusi sa plateasca bani pe bilete la concerte, nu, cu zecile. Si astia's aia de fac plangeri dupa aia la gardieni ca sunt niste animale care sar sau se imping si ii deranjeaza pe ei.

  Asa cum la fotbal (unde, apropo, tot asa'i lumea, cu camerele si telefoanele sus juma de timp) am ajuns sa ne dorim sa stea toata lumea ca la teatru, asa o sa se ajunga si cu concertele. Si ute asa o sa moara rock&roll-ul, sau o sa se intoarca in underground. Asa cum si fotbalul o sa moara si o sa ajungem la ceva similar fotbalului american.

 2. 8 Dec 2012 la 16:18

  Sunt nascuta in '84. Si nici eu n-am iesit la joaca afara. Am stat in casa chiar si in lipsa tehnologiei. As a song says, I got more companion when I'm all alone. Ce e in capul meu imi pare infinit mai placut decat oamenii adevarati.

 3. 8 Dec 2012 la 17:51

  Myke, e discutabil. Daca cineva filmeaza cu o camera foarte buna si acel material va ajunge pe net, atunci e OK din punctul meu de vedere. Dar clipurile filmate cu telefonul n-ar trebui sa existe pentru ca nu aduc plus valoare, ci sunt doar 'zgomot', 'purici' pe internet.

  Ana, ideal e ca in capul oamenilor sa se intample lucruri, sa apara scantei - cum povesteai tu ca ai manipulat televizorul cu HC-ul :) Numai ca in capul astora din ziua de azi e bezna totala.

 4. 8 Dec 2012 la 20:36

  Ai standarde duble. Ori nu'ti convine ca oamenii traiesc tot mai mult prin tehnologie, ori te bucuri de avantajele care'ti revin de pe urma acestor semi-zombie droids.

 5. 9 Dec 2012 la 03:22

  Ce avantaje de pe urma semi-zombie droids? Te referi la filmari? Crezi ca o astfel de persoana filmeaza profesionist un concert? Crezi ca astfel de persoane trag sunetul cu microfoane 24bit?

Blah, blah, blah