Fake-uri pe Old Trafford

Inca de acum cateva saptamani, cand a inceput povestea cu 'Mourinho pe Old Trafford', bisnitarii (ca au si ei!) au pus in vanzare fulare cu antrenorul portughez si sigla Man United. Din pacate, fake-ul e clar de la o posta: daca te uiti atent, pe fular scrie UNTED.

fake-scarf

De la fake-ul din afara stadionului la fake-ul de pe banca - Louis Van Gaal agreseaza verbal jurnalisti, e din ce in ce mai suparat si are bulan sa mai ia ici-colo cate-un punct datorita executiilor unor jucatori si nicidecum pentru ca echipa ar juca fotbal.

Vecinii de la City l-au semnat pe Pep din vara viitoare si au creat panica in toata Anglia, mai ales ca vor sa-i transfere pe Messi si Neymar. Despre Neymar in Anglia am auzit vorbindu-se si vara trecuta, cand se-auzea ca il vrea Man United. Zvonurile se vor amplifica pe masura ce ne apropiem de perioada de transfer din vara, dar cu Van Gaal pe banca si fara o participare in UCL, fanii lui United pot sta linistiti, nu vine nici un Neymar :) In loc sa alerge dupa cai brazilieni pe pereti, mai bine cumpara un fundas central pentru Stones (de la Everton) si isi joaca oamenii pe posturile lor! Ca degeaba il transferi si pe Neymar, daca-l bagi fundas dreapta - ca pe Ashley Young.

Un prieten care se pricepe la fotbal infinit mai bine decat mine a cobit ca, in procent de 99%, urmatorul antrenor dupa Van Gaal va fi Mourinho. Dupa un balalau care nu a inteles nimic din campionatul englez ar urma sa vina un antrenor bun pe hartie, dar foarte toxic, care "arde" tot in jurul lui. Si ar aduce cu el scandaluri cu alti antrenori, scandaluri intre jucatori, decizii nejustificate vizavi de propriul staff si altele. Si numai asta mai lipseste dupa Moyes si Van Gaal.

Sper ca mintile luminate din conducerea lui United sa se puna de acord si sa-i dea o sansa lui Giggs. Am mare incredere in Giggs, sustinut de fostii colaboratori ai lui Fergie, sustinut de Scholes si alti fosti colegi si, cel mai important, sfatuit (mai mult sau mai putin din umbra) de Sir Alex. Giggs merita doi ani pe Old Trafford, mai ales ca n-ar cheltui aiurea ca Van Gaal si sunt convins, absolut convins ca jucatorii vor juca pe posturile pe care se potrivesc.

Mai e mult pana la vara.

6 comentarii

 1. 18 Feb 2016 la 19:29

  pasarel ,,,,in ritmul asta o sa ajungeti in scurt timp cel mult o echipa de pluton ,,,felicitari ,,,

 2. 19 Feb 2016 la 02:01

  Din pacate, de cand s-a retras Fergie, cam aia e. Dar suntem tineri si avem timp sa-i vedem revenind pe baieti :D

 3. 19 Feb 2016 la 06:58

  REVENIND DIN CHAMPIONSHIP,,,,

 4. 19 Feb 2016 la 07:00

  ce glume matinale obosite ai :D

 5. 19 Feb 2016 la 07:02

  BAAAAAAAAAAA
  ESTI TREAZ LA ORA ASTA ??

 6. 19 Feb 2016 la 07:03

  nu B-)

Blah, blah, blah