Expatii mi-au mancat ficatii

80% din romanii din SUA si Canada au votat cu Basescu. De ce? De ce au votat? Daca ati emigrat acolo, stati la locul vostru si asteptati sa luati drept de vot in patria adoptiva. Plangeti pe la "Surprize, Surprize", cititi ziare romanesti pe net si oftati la serviciu, in pauza de masa. Va e dor de tara, mergeti la vot si ne ingropati pe noi, astia care n-am parasit tara din diferite motive.

E clar ca sunteti chiar idioti. Nu toti, doar 80%.

6 comentarii

 1. 7 Dec 2009 la 19:27

  Da' esti revoltat nu gluma.

 2. 7 Dec 2009 la 19:50

  Sa incep cu forfetarul? Sau cu chestii mai de ansamblu, cum ar fi deriva totala in care e tara?

 3. 7 Dec 2009 la 22:33

  care deriva totala???? mai baiatule ti se pare !!!!! io ma gandesc doar la cei 80 mld de euro datora externa ....care o sa sa tot acumuleze ....fara ca noi sa beneficiem nici macar de o punga de semintze .......si care .....surpriza o sa o platim tot noi.......vai de curul nostru ....!!!!

 4. 8 Dec 2009 la 13:44

  Cei care au plecat la mai bine si la sters la cur alte natii n-au habar de ce bine traim noi. Ei chiar au votat un slogan si ideea de "nu comunismului".
  Abia astept regimul totalitar Basescu. Hai sa dizolvam parlametul si sa il punem pe el cap al armatei, justitiei si religiei, el fiind trimisul zeilor pe pamant pentru a conduce Romania.

  Nici cu Geoana n-o fi fost mai bine, dar macar nu-i mai vedeam astuia mutra de betiv la TV.

 5. 9 Dec 2009 la 23:36

  presedintele e default comandantul suprem al armatei, fie ca e basescu sau geoana.

  ce anume ai vrut sa faci in astia 5 ani si nu ai putut pentru ca regimul totalitar Basescu ti`a interzis ? si nu uita ca un regim totalitar presupune ca orice forma a mass-media sa fie supusa statului si cenzurata corespunzator. si poti sa spui multe despre basescu, dar la chestia asta e total invers. pentru ca a fost injurat la greu de catre televiziuni si asa-zisi jurnalisti. fara sa se ia vreo masura impotriva lor.

  nu zic ca basescu o sa faca mare lucru sau ca ar fi nu stiu ce exemplu, dar cu geoana ar fi pur si simplu groaznic.

 6. 10 Dec 2009 la 11:06

  Pe intern a iesit Geoana, iar pe plan exptern, chiorul marinar, Basescu!
  Ar fi meritat poate Geoana, dar parerea mea e k oricum ar fi fost ne ducem de rapa, ne indreptam spre comunism de unde am plecat candva, numai k unii fura in masa pe semnaturile altora din pacate, mi-e sila k sunt roman si de tzara in care traiesc!
  In esenta politica e o curva! :P ce mi-e PNL, PD (din PSD), PSD (fostul FSN), cum ar fi ne fura de sparg! :(((((

Blah, blah, blah