Eva Carneiro, data afara de la Chelsea de Mourinho

eva-carneiro

Am sustinut dintotdeauna ca Mourinho e un idiot. E destul de bun in meseria pe care o practica, dar sunt altii mai buni si cu caracter, care nu parjolesc tot in urma lor. Ultima isprava a marelui antrenor: a pus-o pe liber pe Eva Carneiro, doctorita echipei Chelsea.

Pe finalul meciului cu Swansea City de sambata trecuta, unde Chelsea de-abia a scos un egal (avand si portarul eliminat pe final), Mourinho era un car de nervi. Ca in multe alte cazuri, i s-a nazarit lui ca doctorita clubului a intrat sa trateze un jucator desi nu era cazul. Iata ce a declarat dupa meci:

“Nu am fost multumit de staff-ul medical deoarece, chiar daca esti doctor sau secretara pe banca, trebuie sa intelegi jocul de fotbal. Daca intri pe teren sa ajuti un jucator, trebuie sa fii sigur ca acel jucator are o problema serioasa. Eram sigur ca Eden nu avea o problema serioase. Suferise o lovitura si era foarte obosit. Echipa medicala m-a lasat cu opt jucatori de camp sa apar un contra-atac dupa o faza fixa si eram ingrijorati ca nu avem destui jucatori."

Faza respectiva este in clipul de mai jos. Odata intrata pe teren, echipa medicala era nevoita sa-l scoata pe Eden Hazard in afara jocului, urmand sa astepte permisiunea arbitrului sa reintre, conform regulamentului. Se stie ca arbitrul, in general, isi da acceptul dupa cateva zeci de secunde, timp in care poti sa iei un gol pe contra-atac. Dar de-aici si pana la a da afara doctorul de la echipa e cale lunga. Culmea, de data asta Hazard intra chiar repede si poate participa la faza, in aparare!

Pe unde a antrenat, Mourinho a lasat echipe sleite fizic si psihic. Stilul lui, de a stoarce jucatorii si de a exaspera pe toata lumea face imposibila ramanerea lui in cadrul aceluiasi club mai mult de 2-3 ani. La Porto a antrenat 2 ani, la Chelsea (prima data) 3 ani, la Inter Milan 2 ani, la Madrid 3 ani si acum e deja de 2 ani la Chelsea si uite-l ce face. Da, castiga titluri, dar sunt atat de multi antrenori (Ferguson, Ancelotti etc.) care, desi sunt duri si taie in carne vie cand e cazul, nu creeaza o atmosfera de nesuportat la echipa.

Nu stiu ce se va intampla cu Eva Carneiro si daca va mai reveni la Chelsea, dar la CV-ul pe care il are, nu cred ca duce lipsa de oferte. Vorb-aia... e buna, nu?

eva-carneiro2

2 comentarii

  1. 14 Aug 2015 la 18:48

    IN MARE AI DREPTATE DESPRE MOU SI CARACTERUL LUI ,,,,CA ANTRENOR INSA E UNUL DINTRE CEI MAI BUNI ,,,STII ERA ZICALA AIA CARE ACUM CAPATA ALTA DIMENSIUNE IN OCHII MEI ,,,MICILE DETALII FAC DIFERENTZA ,,,NU M-AS FII GANDIT NICIODATA LA O FAZA DE GENUL ASTA CA AR PUTEA FACE DIFERENTZA,,,

  2. 14 Aug 2015 la 19:05

    O sa postez un clip sa vezi cum face ca toti dracii, las-o-ncolo. Ferguson urla in vestiar, dar nu s-a manifestat niciodata in halul asta pe marginea terenului...

Blah, blah, blah