Eu cu cine votez?

Ma uit rar la televizor; dupa atatia ani, mi s-a luat. Se apropie alegerile si, mergand pe ideea ca "cine nu voteaza, nu conteaza", trebuie sa-mi formez o parere. In ultimele zile am vazut multe discutii care m-au facut sa-mi dau seama ca nu mai exista alternative viabile, ci doar 'raul cel mai mic'.

Dupa CDR in '96 nu am mai votat niciodata ceva in care sa cred 100%. Dupa chixul ala e si greu. Am sperat cu destula tarie in Traian Basescu si iata unde am ajuns :)

Dupa ce PD-L s-a aliat cu Becali si Vadim, compromiterea e definitiva. PSD ramane acelasi rau etern, un partid care va exista intotdeauna. PNL e posibil sa se alieze cu PSD sau macar asa se zvoneste.

Votul uninominal m-a dus cu gandul la oamenii pe care i-as vota. Cel putin doi dintre ei, Mihai Malaimare si Florin Calinescu, sustin PNL. E PNL raul cel mai mic in momentul de fata? Inclin sa cred ca da, daca ne uitam la scursurile umane aflate in alte partide. Pe de alta parte, experienta unor apropiati care au avut de-a face cu oamenii PNL in ultimii ani i-a facut sa regrete oranduirea PSD. Ce naiba sa mai crezi?

O sa votez oamenii PNL. O sa continui sa sper pana mor, ca altceva n-am ce sa fac (doar n-o sa muncesc :D ). Oricum, varianta plecarii din tara e din ce in ce mai putin interesanta, dupa ce America, Anglia si Franta au dat tonul unor masuri fara precedent pentru limitarea utilizarii internetului de catre utilizatori. Ajunsi in acest punct, majoritatea o sa rada si-o sa afirme cu dispret: "auzi, ba, d-aia nu pleaca el din tara, din cauza netului" - se amuza oamenii care nu aveau habar de carding in '98 ;)

2 comentarii

  1. 8 Sep 2008 la 13:59

    auzi, ba, d-aia nu pleaca el din tara, din cauza netului!
    auzi, ba, d-aia nu pleaca el din casa, din cauza netului!
    auzi, ba, d-aia nu iese el afara, ca sa faca dld!

  2. 8 Sep 2008 la 15:45

    PAMFLET! :))

Blah, blah, blah