Eroii fotbalului

Raul a dat cu un gol mai mult decat Alfredo di Stefano. Si le-a dat acum, cand fotbalul e mai greu decat pe vremea lui Pele. Raul e o mostra de eficienta pe teren, la fel precum Roy Keane sau Maldini. Nu vor fi niciodata in lumina reflectoarelor precum Cristiano Ronaldo sau Ronaldinho, din simplul motiv ca ei nu paseaza la 'sto. Fotbalul este si show, ca altfel nu s-ar mai uita copiii la meciuri. Dar, pentru a avea longevitate, e nevoie de seriozitate.

Zilele trecute s-a intamplat si de-atunci s-a tot scris: cazului Valiza ii urmeaza episodul Flegma. A fost prima data cand am vazut un link catre sport.ro pe in paginile gsp. Mardeiasul l-a scuipat pe jurnalist si a fost destul incat sportro sa se transforme in Sport.ro in paginile gsp(.ro). Nu ma asteptam, desi in orice alta tara era normal, asa ca am fost placut suprins sa aflu ca Media Pro l-a banat pe Ioan Becali de pe toate posturile lor. Din pacate, cu un om nu se face curatenie. Pe de alta parte, insa, speranta nu moare niciodata.

Un comentariu

  1. 16 Feb 2009 la 11:48

    raul e mai tare decat ronaldonho si kaka la un loc!
    maldini ar trebui sa se retraga, a fost pe post de semintar sef in meciul cu inter. a fost bun, dar chiar nu mai poate..
    cat despre "giovanni".. adu`ti aminte ca media pro l`a ridicat pe jiji.. daca se ambitioneaza sa dea pe post numai materiale de naspa, o sa fie de bine pt noi :)
    chiar daca mai e mult pana acolo, un pas a fost facut :D

Blah, blah, blah