Erin Brady, fosta logodnica a lui Steven Tyler, este insarcinata

Steven Tyler s-a despartit de Erin Brady in ianuarie 2013. De atunci, Erin a mai fost vazuta o perioada pe la concertele Aerosmith, apoi si-a luat cateva luni de pauza de la stres si s-a relaxat cu prietena ei Keren prin Maui sau s-a recules in Anchorage, in Alaska natala, departe de zgomotul celorlalte state ale Americii.

Steven n-a stat mult pe ganduri. Alta la rand! Glumesc, dar parca prea repede a inceput o relatie cu Aimee Preston, undeva prin aprilie 2013. Erin a fost curtata, insa a preferat sa astepte. Relatia ei cu actualul iubit, Guerin Swing, a inceput in a doua parte a anului 2014.

Dar cine este Guerin Swing? Designer interior de succes la Hollywood si mare amator de motociclete, tatuaje si surf, Guerin i-a readus zambetul pe fata lui Erin dupa esecul relatiei cu Steven. Om cu experienta in relatii (adica divortat!), nu a cerut-o deocamdata in casatorie pe Erin, dar sperante exista pentru ca... acum, la mijlocul lui 2016, Erin este insarcinata in 6 luni! Nu se stie sexul copilului, dar un calcul simplu ne spune ca va avea o zi de nastere apropiata de mama sa, care este nascuta pe 13 octombrie (1973).

Le doresc sa fie fericiti impreuna si sa aiba parte de un copil frumos si sanatos! Sper din tot sufletul ca Erin si-a lasat in urma demonii trecutului, de la unele sentimente reminiscente la d-alde droguri, si ca va fi fericita alaturi de Guerin.

erin2016

Blah, blah, blah