El plictisico: Dinamo - Steaua

De vreo 6 luni am renuntat sa ma mai uit la meciuri din Divizia A, sa mai citesc GSP-ul si orice fel de stire sportiva de pe la noi. Pierdeam mult prea mult timp zilnic cu gsp.ro, GSP TV, Sport.ro, Digi Sport si tot asa.

Cand am agatat fotbalul nostru in cui am zis ca voi urmari, totusi, 2 meciuri pe an - anume cele ale lui Dinamo cu Steaua, tur si retur. Jumatate din fiecare echipa e probabil noua pentru mine, doar au trecut 6 luni. Dar tot e ceva ce merita vazut, in virtutea pasiunii de odinioara.

Dupa ce am urmarit in ultima vreme numai meciuri din Premier League, probabil Dinamo - Steaua va fi extrem de plictisitor. Cel putin asta cred si cu asteptari asa de jos e posibil sa fie un meci chiar misto. Sa ma surprinda placut, pe contra-atac.

Imi aduc aminte cu placere de golul lui Denis Serban in minutele de prelungire de acum cativa ani, cand Dinamo a batut Steaua la un gol diferenta. Pentru astfel de momente merita sa vizionezi 90 de minute anoste. Dar nu cobesc, 'om trai si-om vedea.

Va urez vizionare placuta!

2 comentarii

  1. 17 Mar 2010 la 10:06

    mda, eu o sa-l ascult la radio.

    la ucl nu te mai uiti?

  2. 17 Mar 2010 la 10:34

    la UCL ma uit la ManU si ocazional d-alde Chelsea-Inter. A castigat echipa mai slaba dpdv al unei posibile confruntari cu ManU, deci e ok :)

Blah, blah, blah