E foame

Foame.ro.

Cineva a platit 65 de dolari in 2001 pentru acest domeniu, iar de cativa ani plateste 10 euro pe an pentru el. Oricare-ar fi motivul, pe masura ce trece timpul, exista sanse tot mai mici de recuperare a investitiei.

La inceputul anilor 2000 era o mare batalie in cautarea numelui de domeniu cu care sa dai lovitura. Dar sumele erau prohibitive, asa ca nici macar pentru alex.ro n-am vrut sa dau 65 de dolari.

Sunt tot felul de oameni cu bani care au decis sa arunce banii pe domenii si majoritatea si-au luat teapa. Pentru fiecare vanzator care a scos 100.000 de euro pentru un domeniu (sport.ro) exista mii de oameni care au ramas cu domeniile nevalorificate (vama.ro). Si tot platesc la ele... Acum vreo 10 ani l-am contactat pe posesorul domeniului vama.ro si mi-a cerut 5.000 de euro pe el. Am refuzat, desigur. Acum e de vanzare pe 500 de euro si nu-l mai vrea nimeni.

E foame in online si cei care au pierdut banii pe domenii nu se indura sa le dea drumul, ca atunci chiar simt ca ii loveste realitatea esecului.

Blah, blah, blah