Dor de oameni

In copilarie mergeam la tara 2-3 luni pe an. Si era asa de bine sa descopar viata la sat... Pe vremea aia lumea era mult mai unita si mai prietenoasa. Imi amintesc de nuntile organizate cu bun gust sau de pomenile la care mesele lungi, puse cap la cap, dadeau impresia ca nu se mai termina. Si lumea vorbea si glumea, de parca era zi de sarbatoare de fiecare data. Si mancarea aia pe care o imparteam, cate-o ciorba de fasole si tocana la felul doi, ce buna era!

Cu ocazia nuntii regale din Anglia am avut placerea sa vad ca la ei mai exista lucruri de genul asta, mese lungi si bucuria de a fi impreuna unii cu ceilalti. Ma uit cu placere la fotografiile de mai jos si-mi aduc aminte de vremuri mai bune. Un ochi rade, unul plange...

nunta1

nunta2

nunta3

nunta4

nunta5

4 comentarii

 1. 4 May 2011 la 22:41

  Ce-i drept si eu as face o baie de multime.

 2. 5 May 2011 la 00:25

  nu e baie de multime, e o lume fara twitter si facebook...

 3. 17 May 2011 la 13:34

  Ai perfectă dreptate, e foarte frumos la ţară, e destulă activitate şi e o plăcere să socializezi cu lumea, iar în plus ai parte şi de relaxare, simt de fiecare dată cum îmi reîncarc bateriile.

 4. 17 May 2011 la 14:29

  Din pacate, "tara" de care spuneam eu n-o mai gasesti la sate. N-o mai gasesti deloc pe la noi, s-a schimbat lumea si nu de ieri, de-alaltaieri.

Blah, blah, blah