Doom 2 la Seinfeld in apartament

Exista oameni cu mult timp liber pe lumea asta, iar unul dintre ei a stat si a facut o harta de Doom 2 pe modelul apartamentului lui Jerry din serialul "Seinfeld". Iata ce ravagii poti face:

Prin '98-'99, ma jucam Quake 2 cu prietenii din reteaua de la bloc. Ne-a tecut si noua prin cap sa incercam sa personalizam jocul cat de cat, iar doi dintre prieteni au reusit, dupa ceva munca, sa puna fetele noastre scanate pe skin-ul personajelor. Ulterior, s-a incercat si crearea unei harti, a unei arene cu lava si chestii, dar dupa jdemii de ore de munca ne-am dat seama ca nu are rost.

Autorul hartii Seinfeld a lucrat la ea 100 de ore. Mult prea mult timp investit pentru o doua camere si-o baie :)) Mai ales ca noi aveam initial in plan, la finalul anilor '90, sa facem tot blocul in care locuiam in Quake si sa adaugam si vecinii ;)) Unii chiar ar fi fost interesant de luat la tinta :-"

Din pacate, sunt putini cei care au capacitatea de a bibili atata la o harta dintr-un joc, mai ales ca jocuri noi apar tot timpul, iar cele vechi nu mai sunt la moda dupa un an, doi. Ma gandesc ca daca ar fi existat un serviciu de "custom Quake 2 map building" la vremea aia, am fi strans toti bani sa ne faca cineva harta blocului, mai ales ca dupa primul apartament restul era copy-paste :)

Blah, blah, blah