"Doamnei ii doresc sa-mi cer scuze"

Propozitia din titlu am auzit-o in timp ce savuram masa de seara cu un ochi pe Capatos. Daca nu e Gigi Becali, e dezacorduri. Daca nu se injura unii cu altii, vedem morti acoperiti cu patratele. Accidente, violuri, incesturi, scandaluri de tot felul.

Cercul (sai circul) vicios in care ne aflam, impreuna cu televiziunile si vanzatorii de detergenti sau de bere, face ca privitul la televizor sa devina un calvar. M-am saturat de frustrarile lui Badea, caterinca fortata a lui Capatos sau de chinul de a face rating al lui Radu Moraru.

Printre toate aceste emisiuni absolut inutile, exista una care mi-a trezit interesul de fiecare data cand am prins-o din intamplare: Realitatea te priveste, cu Andreea Cretulescu. Mi-a placut inainte sa fie singura persoana care i-a spus in fata lui Gigi Becali ce a avut de spus! Vorbind despre pensii, l-a prins pe fraier si l-a ars: "Habar n-aveti, domnu' Becali, nu ne mai spuneti ca sunteti om politic!". Prin comparatie, felul in care vorbeste Moraru cu Becali e de-a dreptul gretos.

Noroc cu pirateria asta, bat-o vina. Iei de pe net un serial, un film si inchei seara linistit, departe de bazaitul bolnavicios al televizorului.

3 comentarii

  1. 7 Nov 2008 la 07:14

    Andreea Cretulescu nu e bruneta aia peltica (sau oricum, isi misca gura mai ciudat), cu vocea tremuranda de-ti vine s-o bati cand o auzi? Mi-e tare antipatica fiinta aia. :-??

  2. 7 Nov 2008 la 12:03

    Cum nu mai apare Becali la tv? Chiar asera, cand butonam plictisita si nu mai vedeam bine de rau ce-mi era, l-am vazut la otv ;)

  3. 7 Nov 2008 la 14:59

    otv incalca legea, deci.

Blah, blah, blah