Din nou la sala

De cateva luni, un prieten are un fix: sa-mi arate cat de misto e la el la sala. Anul trecut am avut o perioada de 6 luni am frecventat ClubT, zona de fitness. La o statie de tramvai de ClubT este sala pe care azi am avut ocazia s-o vizitez: Alexandreea Club.

Diferentele intre cele doua sali de fitness, pentru ca eu nu sunt interesat de spinning sau piscina, sunt imense. Atat aparatele, cat si spatiul si atmosfera de la Alexandreea depasesc cu mult cele oferite de ClubT, la un pret pe masura, adica dublu.

Pentru 30 de euro am avut acces complet o zi intreaga la toate zonele: aerobic, fitness, spinning, piscina. Dupa ce am hotarat rapid ca spinning-ul nu e de mine, am pornit sa descopar aparatele din sala de fitness. La ora 8 dimineata, sala e aproape goala. Fiecare aparat beneficiaza de televizor incorporat, asa ca te poti uita linistit la stiri in timp ce pedalezi grabit.

La plecare, am descoperit-o amuzat pe Ramona Naca, mare cat un perete:

Ramona Naca

Spun 'amuzat' pentru ca Ramona este instructor de aerobic cateva strazi mai incolo, la... ClubT :)

2 comentarii

  1. 3 Jul 2012 la 09:37

    sire ,,,,,, ca toate salile au un mic defect........daca te duci in vizita si nu muncesti ......te duci degeaba .....si e valabil pt absolut orice domeniu sportiv.......asa ca astept stiri despre munca .....nu despre sala !!!!!

  2. 4 Jul 2012 la 09:45

    nici macar eu nu puteam sa o spun mai bine "daca te duci in vizita si nu muncesti",scurt si la obiect, bravo Gik

Blah, blah, blah