Din ce in ce mai...

Muzica buna in 2010 e facuta de artisti cu zeci de ani de experienta la activ. Nu mai vine nimeni din urma sau sunt prea putini cei cu real talent. E foame mare in industria muzicala si am putut sa inghit o colaborare intre Ombladon si Smiley, ca la noi nu poti trai din exclusiv muzica proprie. Dar oare de ce avem parte de un Justin Bieber featuring Ludacris? De ce, pe un single despre pustoaice de 15-16 ani, apare un rapper cu greutate in SUA?

Busta Rhymes a ajuns sa cante pe terase la Mamaia, Ja Rule prin Bamboo. Snoop Dogg a venit la Arenele Romane cu un sictir de parca canta pe datorie. Cypress Hill a ajuns sa cante cu Marc Anthony (un talent, intr-adevar) si cu Pitbull un fel de pop latino. Pop latino! Ce mai e de zis? Singurii care au facut show in Romania au fost Wu-Tang Clan, in frunte cu Method Man.

Viitorul nu suna bine.

5 comentarii

 1. 17 Jul 2010 la 18:40

  Probabil altii vad toate aceste colaborari ca pe ceva interesant si binevenit, iar tu fiind mai conservator, nu.
  Si da, mai este si foamea de bani, cand unul ridica pe altul... sau pentru ca pur si simplu lor li se pare ceva ingenios si vor sa vina cu ceva nou prin astfel de asocieri....

  Iar cei cu vechime chiar daca au si cantari prin locuri ca cele mentionate de tine, ma indoiesc ca e pe bani putini totusi...

  Pe mine personal nu ma deranjeaza toate aceste colaborari ci mi se par interesante si ma surprind, unele placut, altele prin ciudatenia lor.

 2. 18 Jul 2010 la 20:18

  unele sunt de mare angajament, intr-adevar, cum ar fi "Empire State of Mind" cu Jay Z si Alicia Keys. altele sunt kixuri totale, exemplu: Katy Perry si Snoop Dogg.

  dar da, ai dreptate, conservatorismul din mine ma face sa ma iau cu mainile de cap cand aud Dream On intr-o piesa de-a lui Eminem, Red Hot Chili Peppers la All Saints si tot asa.

 3. 18 Jul 2010 la 21:34

  O sa fiu putin in afara subiectului... ca tot ai mentionat de Katy Perry, mie fata asta mi se pare super slaba ca artista. Nu-i stiu foarte bine decat o melodie de-a ei, insa am vazut acum o saptamana vreo doua prestatii live de-ale ei, la niste premii, si am ramas uimita cat de prost poate sa cante live. Chiar n-as fi crezut ca un produs muzical international poate fi asa de slab. Vocea ei n-are nici un pic de putere. Nu sunt experta dar nu mi-a placut deloc ce-am auzit.

  Iar micutul Justin Bieber, sunt curioasa unde o sa fie peste cativa ani. Acum vocea lui e in schimbare. Pana acum, toate piesele si clipurile sunt pe aceeasi idee. Plictiseste deja.

 4. 18 Jul 2010 la 22:15

  parerea ta despre katy perry este, oarecum, indreptatita. in studio se prelucreaza vocea si piesele suna, bine, dar live... ma rog. bieber nu am ascultat decat acum, cand am dat din intamplare de colaborarea cu ludacris.

  in principiu, nu-mi place nimic nou ce apare, dar vestea revenirii lui robbie williams in take that ma face sa astept cu interes albumul lor.

 5. 19 Jul 2010 la 07:36

  Stiu ca in studio vocile sunt prelucrate, suna mai cristalin, etc. DAR...ai, totusi, pretentii de artist international. Nu vorbim de un artist mioritic, de la RMA. E jenant sa apari pe scena si sa nu poti sa faci sa sune nici un refren ca lumea. In locul ei as evita astfel de aparitii.

  In privinta lui Robbie...eu ma bucur de revenirea lui. Punct. :)
  Ce fel o sa fie revenirea sub forma Take That, nu stiu. N-am fost fan Take That. Nu mi-au placut in vremea lor de glorie. Merg pe ideea "nu-ti face iluzii, ca sa n-ai deziluzii". Dar astept cu interes. :)

Blah, blah, blah