Detalii proaspete despre noul stadion Dinamo

Eduard Novak, Ministrul Sportului, a discutat cu George Cosac, vicepresedintele CS Dinamo, si s-au pus pe fapte mari. Mai exact, au stabilit ca noul stadion al echipei Dinamo sa fie construit pe locul actualei arene din Stefan cel Mare.

"Stadionul nou va fi construit pe locul actualei arene. Stiu ca va fi construit, am vorbit cu domnul Cosac. Velodromul ar trebui demolat si contruit unul nou, dar e o picatura intr-un ocean".

Compania Nationala de Investitii vine cu cateva completari:

"CNI a demarat procedura de achizitie publica pentru elaborarea studiului de prefezabilitate si a studiului de fezabilitate si a fost semnat contractul cu societatea declarata castigatoare. Dat fiind faptul ca pe amplasamentul actualului stadion exista probleme de natura juridica care la acest moment fac imposibila predarea obiectivului de invesitii catre CNI SA in vederea realizarii acestuia, nu se poate emite ordinul de incepere a lucrarilor pentru elaborarea studiului de prefezabilitate si a studiului de fezabilitate. CNI, alaturi de toti factorii implicati in derularea lucrarilor pentru acest proiect va depune toate eforturile astfel incat aceasta investitie sa se materializeze, insa acest lucru va fi posibil numai dupa clarificarea de catre CS Dinamo a aspectelor de natura tehnica si juridica."

Sper ca e clar pentru toata lumea ca treaba e serioasa, iar noul stadion al lui Dinamo e aproape de inaugurare, imediat ce se termina de construit, dupa ce se incep lucrarile, nu inainte sa-l dea afara pe Nicu Badea din complex.

Blah, blah, blah