Despre doge

Am auzit prima data despre dogi in facultate, desi probabil trebuia sa stiu de la orele de istorie din liceu. Probabil am lipsit la lectia aia. In orice caz, cursul de Istoria Arhitecturii din anul 5 m-a invatat despre Palatul Dogilor si astfel am reusit sa-mi completez puzzle-ul: Venetia, dogi, curtezane. Definitia unui doge e:

Titlu purtat in trecut de conducatorii politici ai unor republici italiene (Venetia si Genova)

Filmuletul de mai jos face misto de cateva domnisoare pafariste. Nu e neaparat important ca nu stiu ce-i ala un doge, poate au lipsit si ele la lectia aia ca si mine. Dar raspunsurile lor sunt savuroase. Enjoy :)

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

5 comentarii

 1. 31 Jan 2011 la 10:35

  groaznic.mi-ai stricat ziua cu ... curtezanele astea :(

 2. 31 Jan 2011 la 18:25

  Ma, bun, n-a stiut nici una, o fi funny sa vezi pe cineva prins pe picior gresit DAR crezi ca domnisoara "care este" senzuala...ar fi stiut? Cu siguranta nu. Si-mi pare rau ca nici una nu i-a intors-o. Materialele de genul asta sunt savuroase cand sunt facute de oameni care stiu despre ce vorbesc. In cazul asta.....rade ciob de oala sparta. Deci nu prea....

 3. 1 Feb 2011 la 01:22

  Oricum modul senzualei de a adresa intrebarea era total absurd.

 4. 1 Feb 2011 la 16:49

  Da, sunt de acord cu Andreina. Cica "cu siguranta vom gasi foarte multe CARE chiar li se potriveste acest rol"...CARORA! :-j

 5. 1 Feb 2011 la 17:37

  Andreina, e clar ca nici Simona nu are frun habar, dar asta nu diminueaza din amuzament. Ideea nu era sa stie fetele ce-i aia un "doge", ci ce 'comeback' au.

  Cetatene, da, logic, era ca sa le arda.

  Radu, d-aia am lasat pasajul de inceput, pentru acel "care" :)

Blah, blah, blah