Despre Andreea Antonescu

Am vazut si eu mini-clipul de pe cancan cu Antoneasca. Nu stiu de ce toata lumea e asa incantata, eu am vazut o fetita nesigura, care si-a aranjat sanii in body-ul ala de vreo 3-4 ori inainte sa vina prietenul ei cu gheatza. Aceeasi gheatza care pare ca o deranjeaza...

Am mai spus-o si o s-o mai spun: sa lasam oamenii in pace. Lumea se cupleaza, oamenii fac dragoste in jdemii de pozitii. Exista fetishuri care se vad cu ochiul liber pe strada (el gras, ea rahitica; el inalt, ea gnom; el negru, ea blonda), dar sunt si cele bine ascunse in dormitoare (dildo-uri, vibratoare, catuse, butt-plug-uri, chestii gonflabile, lubrefiante cu zeci de arome, fara arome, nipple clips, biciuri s.a.m.d.). De ce e nevoie sa ne uitam la altii? "Profesoara porno" avea un dublu-dildo si toata lumea a numit-o o zdreanta. Pai, stiu femei maritate care si-au cumparat cate un set de jucarioare doar pentru a diversifica viata sexuala in cuplu. Asta ce inseamna, ca e o lume de zdrente?

Cancan posteaza filmuletul cu Andreea Antonescu ca sa vanda ziarul si publicitate pe site. Dar noi chiar trebuie sa consumam astfel de "media"? Maine-poimaine apare o caseta cu proaspat divortata Mihaela Radulescu, apoi cu Anda Adam si cu Maria Andries (atentie: scene lesbi!) :) Asa, si? Crezi ca daca nu vezi, Andreea Marin si Stefan Banica au facut sex doar misionareste? Sau Andra cu Marutza? Pana si Lis a recunoscut ca se uita la pornache-uri ca sa-i mai vina chefu' :D Asa, si?

Sa lasam oamenii in pace cu vietilor lor sexuale cu tot si sa ne vedem de ale noastre (de treburile noastre, adica!).

Blah, blah, blah