decantarea sentimentului Rolling Stones

Am asteptat sa vad ce se intampla dupa ce trece concertul Rolling Stones, dupa ce trece euforia. Am vrut sa scriu despre cele mai importante concerte la care am asistat pana acum (Aerosmith si The Rolling Stones) la ceva timp dupa ce au trecut, pentru a vedea cu ce am ramas dupa doua experiente memorabile.

Azi ma gandesc la Stones, mai ales ca am citit niste stiri vechi pe blog-uri... despre ce-o sa fie la Stones, despre cum s-ar putea amana concertul sau despre asteptarile publicului de la noi.

Probabil ca imi voi aminti toata viata de dup-amiaza torida cu cod portocaliu, cand am stat de la 4 dup-amiaza pana tarziu in noapte in bataia soarelui. Imi amintesc de alergatura de sus, de la intrarea in stadion, pana la gard, in fatza scenei. Si fac comparatzie intre starea mea lesinata dupa o alergare sprint (cica!) de 200 de metri si starea de perpetuum showman a lui Mick Jagger, care m-a uimit de la inceput pan' la sfarsit. Show-ul a fost superb, poate mai putzin apreciat de catre eu cel de-acum decat de eu cel de dupa Bridges To Babylon, cand eram mai infocat si mai... mic :)

Una peste alta: a fost cel mai bun concert la care am participat pana acum, in Romania.

Intrebarea de final: are cineva sex tape-ul cu Jade?

Blah, blah, blah