De ce nu (inca) Google Chrome

Toata lumea a inceput sa bazaie cu noul browser de la Google. L-am instalat si e foarte misto, zici ca surfezi in Notepad (TM by Hoinaru). Oricum, ii lipseste ceva pana sa-l pot folosi mai multicel, si anume interfata de 98 :)

La 10 ani dupa Windows-ul ala tare de tot, iata ca inca sunt indragostit de clasicul gri si sunt mai mult decat obisnuit cu butoanele de bun gust (mici). Chrome vine cu interfata de Vista si pana acum nu am gasit decat posibilitatea de a schimba culorile din el, nu si theme-ul in sine. Deeeci, mai asteptam.

4 comentarii

 1. 3 Sep 2008 la 11:33

  culorile? hai frate te-ai apucat sa le modifici astora programu? :))

 2. 3 Sep 2008 la 13:33

  da, se poate modifica dll-ul cu tema...

 3. 4 Sep 2008 la 01:37

  De ce si-ar schimba cineva browserul? adica zau,folosesc firefox de vreo 2 ani jumate si nu mi-a afisat niciodata o pagina gresit. Am gasit cam tot ce-mi trebuia (mai putin o tema pentru firefox 3, dar mai astept) si m-am obisnuit sa-l folosesc. De ce mi-as schimba browserul. Adica Google de ce crede ca sunt dornic sa-mi schimb browserul? Pentru ca e de la google?

 4. 4 Sep 2008 la 10:28

  "pentru ca e de la google" e un argument pentru multzi, sa stii. una dintre cele mai interesante facilitati e cea in care fiecare tab e un proces separat, astfel ca nu ai un crash total daca iti moare browserul pe vreun site. din pacate, sunt foooarte multe bug-uri, asa ca... mai asteptam. ah, si una rece: in TOS iti spune ca ei au voie sa reproduca tot ce uploaduiesti tu folosind browser-ul... ciudat rau.

Blah, blah, blah