De ce iubesc eu RDS

Zice Moise Guran aici:

In urma cu vreo cativa ani unul dintre oamenii de afaceri puternici din telecom mi-a spus "Moise, problema noastra cu RCS este ca e un haiduc al pietei. S-a comportat ca un haiduc cu tarife mici cand era mic, dar a ajuns lider si se poarta in continuare ca un haiduc. De aia si Romtelecom si UPC si Orange isi calculeaza cu atentie pasii. Exista o distorsiune in aceasta piata pe care nimeni nu o întelege si aceasta este RCS.

De la RDS am net Gigabit la 13 euro/luna, am stick de internet gratuit, am canale de sport HD fara reclame, iar toate aceste servicii functioneaza ireprosabil. De-asta iubesc eu RDS!

3 comentarii

  1. 14 Apr 2014 la 13:09

    dupa parerea mea cel mai bun serviciu pe care il au ei este mult sub cei 13 euro pe care ii platesti,asistenta tehnica oha,prosti pe metrul patrat cand suni sa faci o reclamatie, mai au putin si te intreaba daca ai compu in priza.....si toate la numai 13 euro

  2. 14 Apr 2014 la 13:09

    am uitat,gigabit in lan ;)....13 euro.....mancatiash....

  3. 14 Apr 2014 la 22:50

    tu in LAN ai 200 de megi, deci las-o. in plus, ti-am mai explicat ca daca suni la ore mai tarzii (3-4 dimineata), dai de oameni mai pregatiti care fac suport tehnic fara sa te ia la misto cu faze de genul ala (compul in priza).

Blah, blah, blah